Bodrum Gündem

CHP BODRUM SANDIK BAŞINDA (SON DURUM YORUMLARI)

25.01.2014
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis üyeliği için aday adaylarından sandığı tercih edenler için sandık koyuyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-25 Ocak 2014

Açık Öğretim sınavları nedeni ile sabah 07:00’de başlayan Bodrum Belediye Meclis Üyeliği için oy verme işlemi, saat 17:00’de sona erecek. Oyların tasnif edilmesinin ardından 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerde Bodrum Belediye Meclis adaylarının bir bölümü belirlenmiş olacak. Kontenjan bekleyen aday adaylarının hangi tarihte belirleneceği ise henüz kesinlik kazanmadı.

Meclis adaylarının belirlenmesi için Bodrum Merkez, Turgutreis, Bitez, Ortakent-Yahşi, Yalıkavak’ta sandık kurulurken, Gündoğan’da tek aday olduğu için sandık iptal edildi. Böylece sandık kararının alınmasından kısa bir süre önce meclis üyeliği için aday adaylık başvurusu yapan Hüseyin Özten’in Bodrum Meclis Üyesi adaylığına Gündoğan’ı temsilen atanması bekleniyor.

En çok merak edilen sandıklar ise Bodrum Merkez sandıkları. 29 aday adayının yarışacağı Bodrum Merkezden 4 kişi Bodrum Belediye Meclis Adayı olabilecek. 25 aday adayı ise kaybetmiş olacak.Bodrum kontenjanlarına hangi isimlerin geleceği konusunda Bodrum sokaklarında bir çok isim dolaşıyor. Özellikle Taner Uslu ve Mehmet Özalın ile birlikte Dursun Göktepe’nin hangi kontenjanlara yerleştirileceği en çok konuşulan konu olarak öne çıkıyor. En dikkat çekici isim ise sandık için başvuru yapan halen Meclis üyeliği devam eden Cevat Soysal. Soysal sandığa giren tek meclis üyesi olma özelliği taşıyor. Kadın ve Genç kotalarının da sandıktan çıkacak sonuçlara göre belirleneceği bekleniyor.

Diğer yandan Yalıkavak sandıklarından seçilecek kişilerin Mustafa Saruhan’a yakın isimler mi olacağı yine en çok merak edilen konular arasında.

Turgutreis sandıktan çıkacaklardan daha çok ikinci sıradaki isim merak ediliyor. Meclis üyeliği için başvuru yapmadığı ifade edilen mevcut Başkan Mehmet Dinçberk ile Muğla İl Genel Meclis Üyesi Önder Batmaz’ın isimleri öne çıkıyor.

Konacık sıralamada geri kaldığı için en çok tepki gösterilen belde özelliği taşıyor. Konacık için farklı bir formül üretilmesi ve öne çekilmesi bekleniyor.

Ortakent ise yine ilginç bir özelliğe sahip. 13 ve 23.sıraya yerleştirilen Ortakent’te kontenjan kullanılmayacak. DP’den CHP’ye geçen kontenjan talebinde bulunan Dursun Yiğit’in bu konudaki tepkisi ve nasıl bir formül uygulanacağı ise önümüzdeki günlerde belirlenecek.

 

1.sıra Yalıkavak KONTENJAN olarak belirlendi. Mustafa Saruhan ilk sırada yer alacak.

2 Sıra order clonidine Turgutreis KONTENJANDAN atanacak.

3.Sıra Bodrum SANDIK ile belirlenecek.

4. Sıra Bodrum KONTENJANDAN atanacak.

5.Sıra Bodrum SANDIK ile belirlenecek.

6.Sıra Yalı KONTENJANDAN atanacak. (MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ALTINDAĞ’IN ATANMASI BEKLENİYOR)

7. Sıra Bodrum SANDIK ile belirlenecek.

8 Sıra Bodrum KONTENJANDAN atanacak.

9. Sıra Turgutreis SANDIK ile belirlenecek.

10. Sıra Bodrum KONTENJANDAN atanacak.

11. Sıra Bitez SANDIK ile belirlenecek. ( fluconazole without prescription 90 oy alan Mustafa Çortoğlu Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak belirlendi)

12. Sıra Mumcular KONTENJANDAN atanacak.

13. Sıra Ortakent SANDIK ile belirlenecek.

14. Sıra Yalıkavak  SANDIK ile belirlenecek.

15. Sıra Gündoğan SANDIK ile belirlenecek. (SELAHATTİN ERDOĞAN’IN MECLİS ÜYE ADAY ADAYLIĞINDAN İSTİFA ETMESİ NEDENİ İLE TEK ADAY  ADAYI HÜSEYİN ÖZTEN  KALDIĞI İÇİN SANDIK İPTAL EDİLDİ.)

16. Sıra Gümüşlük KONTENJANDAN atanacak.

17. Sıra Göltürkbükü KONTENJANDAN cheap Kamagra atanacak.

18. Sıra Bodrum KONTENJANDAN atanacak.

19. Sıra Konacık KONTENJANDAN atanacak.

20. Sıra Turgutreis SANDIK ile belirlenecek.

21. Sıra Bodrum SANDIK ile belirlenecek.

22. Sıra Mumcular KONTENJANDAN atanacak.

23. Sıra Ortakent SANDIK ile belirlenecek.

24. Sıra Bodrum KONTENJANDAN atanacak.

25.  Sıra Turgutreis SANDIK ile belirlenecek.

26. Sıra Yalıkavak  SANDIK ile belirlenecek.

27. Sıra Turgutreis SANDIK ile belirlenecek.

28. Sıra Bodrum KONTENJANDAN atanacak.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.