Bodrum Gündem

Gümüşlük Belediyesi’nin Toplu İş Sözleşmesi Onaylandı

Gümüşlük Belediyesi’nin Toplu İş Sözleşmesi Onaylandı
25.01.2014
0
A+
A-

Gümüşlük Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da onayladı.

Bodrum Gündem-24 Ocak 2014

Gümüşlük Belediye Başkanlığı ve Belediye İş Sendikası arasında, Gümüşlük Belediyesinde hizmet veren 27 Kadrolu personeli kapsayan sözleşme imzalandı.

Cheap Sildenafil misoprostol no prescription order Viagra Gold gumusluk sozlesme123intİmza töreninde konuşan Başkan Tire çalışan personele, verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Sendika tarafından hazırlanan sözleşmeyi imzaladı. Makam odasında düzenlenen imza törenine Başkan Mehmet Tire, Belediye İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay ve Şube Başkan Yardımcısı Ergül Şahin ile Belediye personeli katıldı. Başkan Tire yaptığı konuşmada “Gecesini gündüzüne katarak çalışan Belediye Personeline teşekkür ederek vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet verebilmek amacıyla bu zamana kadar yaptıkları ve bundan sonrada yapacakları hizmetlerden dolayı değerli personelime çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz Gümüşlükte verdiğimiz bu hizmetleri, işçi ve memur olarak Belediyemizde çalışan tüm personelimizle birlikte gerçekleştirdik” diyerek Sendika ile imzaladıkları bu sözleşmenin Gümüşlük Belediyesi Ailesine hayırlı olmasını diledi.

Gümüşlük Belediyesi’nde çalışan 27 Kadrolu işçiyi kapsayan sözleşmeye göre 2014 yılı için 113 TL zam uygulanacak ve her yıl için 0,25 Krş kıdem zammı, ayrıca giyecek ve eğitim yardımı yapılacak.

gumusluk sozlesme12intBODRUM BELEDİYESİNDEN ONAY…

Tören sonrası sözleşme ile ilgili bilgi veren Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire şunları söyledi; “Önümüzdeki süreçte belde belediyeleri kapanacağı için bu sözleşmeyi Bodrum Belediyesi’nin yapmış olduğu sözleşmeyle aynı yaptık. Dolayısıyla bütün işçilerin haklarının eşit bir şekilde korunmasını sağladık. Bu sözleşmeyle işçilerimizin maaşlarında ciddibir iyileştirme oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. Bize verdiği desteklerden dolayı Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte sözleşmeleri biten diğer belediyeler de aynı sözleşmeyi imzalarlar, sorun yaşamazlar. Zaten bizim sözleşmemizin süresi de Bodrum Belediyesi’nin sözleşmesinin bitiş süresine göre yapıldı. Bütün arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum.”

Belediye – İş Sendikası Muğla Şubesi Başkanı Ender Akbay da yenilenen sözleşmeyle ilgili olarak şöyle konuştu; “Bugün gerçekleşen toplu iş sözleşmesinin Gümüşlük Belediyesi ailesine hayırlı olmasını diliyorum. Bu sürenin içerisinde belde belediyelerinin tamamının Belediye Başkanlarına teşekkür ederim. Çünkü toplu iş sözleşmesi içerisinde Bodrum Belediyesi ile aynı konuma gelmesinde onlar da önemli hassasiyet gösterdiler. Bunun gerçekleşmesine sebep olan Bodrum Belediye Başkanım Sayın Mehmet Kocadon’a Bodrum Yarımadası’ndaki bütün üyelerim adına teşekkür ediyorum. Bu artışların Muğla Bölgesi’ne örnek olacağını belirtmek isterim. Biz alacağımızı aldık. Yaradan Sayın Başkanıma da 30 Mart’ta istediğini nasip eder.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.