Bodrum Gündem

Halikarnas Balıkçısı Sahneye Taşınıyor

Halikarnas Balıkçısı Sahneye Taşınıyor
25.01.2014
0
A+
A-

cheap Retin-A

Oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek Halikarnas Balıkçısı için hazırladıkları oyun hakkında bilgi verdi.

buy methotrexate
Bodrum Gündem-24 Ocak 2014

İlker Ayrık ile Aykut Taşkın’ın kurduğu Pervasız Tiyatro’nun Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın eserlerinden Aykut Taşkın’ın oyunlaştırıp oynadığı tek kişilik oyunun adı “Merhaba”. Oyunda buy Lasix online halikarnas balikcisi3ünlü isimlerin barkovizyon görüntüleri de yer alacak.

Oyuncu Aykut Taşkın’la birlikte Başkan Mehmet Kocadon’u ziyaret eden İlker Ayrık oyunla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; Bodrum Belediyesi’nin işin içinde olmadığı bir Halikarnas Balıkçısı oyununun mümkün olmayacağını düşündük ve Başkanı ziyaret ettik. Başkan sağ olsun oyunun arkasında olduğunu söyledi. Oyunumuz yaza hazırdır. Galayı Bodrum’da yapacağız ve Türkiye’nin her yerinde oynayacağız.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da projenin çok hoşuna gittiğini belirterek şunları söyledi; “Bodrum’un en büyük değeri Halikarnas Balıkçımızdır. Sanatçı arkadaşlarımın bu teklifle gelmesi bizi çok mutlu etti. Kendilerine oyunun sadece yurt içinde değil yurt dışında da oynanması gerektiğini söyledim. Çünkü British Museum’da bulunan Bodrum’a ait tarihi eserlerin geri getirilmesi için Halikarnas Balıkçısı’nın çok büyük emekleri vardır. Oyun sahneye konduktan sonra İngiltere’de oynanmasını düşünüyorum. Halikarnas Balıkçısı benim sevdam.”

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.