Bodrum Gündem

Bodrum’un Alışık Olmadığı Bir Siyaset Yapılıyor

28.01.2014
0
A+
A-

DP’den istifa ederek CHP’ye geçen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, uzun yıllar beraber siyaset yaptığı eski partilileriyle yemekte buluştu.

Accutane price Bodrum Gündem/27 Ocak 2014

DP İlçe Başkanı Nihal İmbat ve yönetim kurulu üyeleri ile yarımada belde temsilcilerinin de katıldığı yemekte hasret gideren Başkan brand Kamagra online treatment of depression Baskan Kocadon darginliklardan faydalanarak siyaset yapmiyoruz (3)Kocadon, beraber uzun yıllar Bodrum için mücadele ettiği arkadaşlarıyla et tırnak gibi ayrılmaz bir bütün olduklarını dile getirerek ‘‘Her zaman söylediğim gibi siyaset yaşamımda hiçbir zaman partizanlık yapmadan Bodrum adına, insanımızın mutluluğu ve huzuru adına başladığım siyasi hayatımın ilk adımı olan DP’deki arkadaşlarımın beni unutmaması, Bodrum adına koyduğumuz hedeflerde bana destek olduklarını söylemeleri ve her zaman yanımda olduklarını ifade etmeleri beni son derece mutlu etti.’’

KİMSE ARAMIZA GİREMEZ…

Konuşmalar sırasında duygusal anlar yaşayan Kocadon: “Bodrum’un güzelliği bu gecede yine ortaya çıkıyor. Ortak paydamız Bodrum olduğu sürece, hiçbir kişisel hırs ve kibir içinde olmadığımı en iyi bilen arkadaşlarım, bugün CHP içinde mücadele etmeme rağmen yine bana sahip çıkıyorlar ve yanımda olduklarını söylüyorlar. Bu durum, sağlam bir geçmişe sahip nihal imbat gülerolduğumuzun ve sıkı bağlarımızın olduğunun göstergesidir. Siyasette bugüne kadar pek alışkın olmadığımız şeyleri son günlerde çokça yaşıyoruz. Sadece eski partili dostlarımla değil, bugüne kadar beraber yol yürüdüğüm birçok arkadaşımla aramda sanki bir dargınlık ya da bir küskünlük olduğunu düşünerek, siyasi rant elde etmeye çalışmak ve 40 yıllık dostluklarımızın arasına girmeye kalkışmak gibi bir gaflet içinde olanlara, düzenlenen bu gece umarım bir cevap olacaktır. Bizim siyasetimiz dargınlıklardan faydalanmak değil, dargınlıkları küskünlükleri ortadan kaldırarak yola devam etmektir. İşte bu farklılığı yüzünden Mehmet Kocadon var. İşte bu farklılığı takdir eden kardeşlerim var olduğu için Bodrum hoşgörünün ve medeniyetin başkenti olmuştur.”

KOCADON’DAN EMİNİZ…

Gecenin ev sahipliğini yapan DP İlçe Başkanı Nihal İmbat, dün ve bugün olduğu gibi yarın da Başkan Kocadon’un yanında olacaklarını dile getirerek, “Yaklaşan yerel seçimlerin sadece Bodrum’da değil ülke genelinde ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Kendisinin her zaman olduğu gibi bundan sonra da Bodrum’a sahip çıkacağından ve en iyisini yapmaya devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yoktur.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. YOKUS BASI dedi ki:

    BEN ANLIYAMADIM Bİ TÜRLÜ KOCADON SEN DP LİMİSİN CHP Lİ Mİ SIRF SECİM KAVANMAK İÇİNMİ CHP YE GELDİN YOKSA GERCEKTEN CHP Lİ OLDUGUN İÇİN BU OLAYLARA Bİ CHP Lİ OLARAK GERCEKTEN COK ÜZÜLÜYORUM Bİ SAGA EL SALLIYORSUN Bİ SOLA HADİ HAYIRLISI BİZLERDE SEÇİMDE SANA EL SALLIYACAGIZ GÜLE GÜLE DİYE…

  2. yanlış dedi ki:

    cok yanlış işler 3 tane dp liden oy alıcam die 300 tane chp liyi kaybedebilirsin.bunları iyi hesaplaman lazım.