Bodrum Gündem

Hayatım Mafya İle Mücadele İle Geçti

Hayatım Mafya İle Mücadele İle Geçti
28.01.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun ve ekibi, Turgutreis Beldesi’nde coşku ve heyecanla karşılandı. Akçaalan’da düzenlenen mahalle toplantısı, vatandaşların coşkusuyla miting havasında gerçekleştirildi. Salona giren Başkan Mehmet Tosun ve ekibi, 10. Yıl Marşı ile coşan kalabalıkla birlikte marşı ayakta söyledi. Başkan Mehmet Tosun toplantıda özetle projelerinden bahsetti, net mesajlar verdi.

Bodrum Gündem/27 Ocak 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, bu kez ekibiyle birlikte tam kadro Turgutreis’teydi. Indocin online tosun akçaalanda (2)Akçaalan Mahallesi’ndeki Turgutreis Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen mahalle toplantısına katılan Başkan Mehmet Tosun, yaklaşık 1.200 kişiye hitap etti. Salon kalabalığı almazken, bir kısım vatandaş toplantıyı salonun bahçesinden dinledi.

Salona kurulan barkovizyonda xenical to buy online “Konacık Mucizesi” adlı kısa film gösterildi. Konacık Beldesi’nde 10 yılda gerçekleştirilen büyük değişimi ve gelişimi özetleyen film dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konuşmasına, “Belediyecilik ciddi iştir, halkla birlikte yapmadığınız sürece, bu halk size inanmadığı sürece başarılacak bir iş değildir” sözleriyle başlayan Başkan Mehmet Tosun, Konacık’ta 14 bin kişilik bir aile olduklarının altını çizerek, “Şimdi de 140 bin kişilik bir aile olacağız. 650 kilometrekarelik ilçe sınırlarımız içerisinde kim yaşıyorsa, ister burada doğup büyüsün, ister buraya sonradan yerleşsin , hepinize sahip çıkacağız, ayrımcılığı bitireceğiz. Belediye personelimize de sahip çıkacağız, belediyemize de sahip çıkacağız, vatandaşımıza da çıkacağız; bunun sözünü veriyoruz size. Konacık bugün Bodrum Yarımadası’nın en çok konuşulan beldesi, mutlu insanların yaşadığı, birlik ve beraberliğin tesis edildiği, belediyenin de sokakta tartışılmadığı bir bölge” Gastrointestinal dedi.

tosun akçaalanda (3)“BUGÜNKÜ TURGUTREİS 2004’TEKİ KONACIK’IN DA GERİSİNDE”…

Başkan Mehmet Tosun, Turgutreis Beldesi’ne verdiği öneme vurgu yaparak, “Hangi sıkıntıları yaşadığınızı, Turgutreis’i karış karış gezerek öğreniyorum, bilgiler alıyorum, vatandaşımızla sohbet ediyorum. Maalesef ve maalesef bugün, Amiral Turgutreis’in memleketi, Kaptan-ı Derya’nın memleketi, layık olduğu şekilde yönetilmiyor arkadaşlar. Burada hiçbir yönetimi suçlama gayreti içerisinde değilim ancak gerçek bu! Buradan bir başka gerçeği de sizlerle paylaşmak istiyorum; belediyecilik hizmetleri noktasında, kentleşme süreci noktasında, kent kimliği noktasında, insana sahip çıkma ve hizmet etme noktasında Turgutreis, 2004’teki Konacık’ın da gerisinde şu anda. Bu acı gerçeği sizlerle paylaşmak istiyorum. Turgutreis’teki sıkıntı, belediye ve belediyeci problemi arkadaşlar. Turgutreis’te belediyeyi tartışılır olmaktan kurtaracağız” şeklinde konuştu.

MARİNANIN ESNAFA KATKISI YOK…

Beldenin ekonomisinden de kısaca bahseden Başkan Mehmet Tosun, “Marinanın Turgutreis’teki esnafa hiçbir katkısı yok arkadaşlar. Niye; marina birinci sınıf, bizim sokaklarımız ve iş yerlerimiz beşinci sınıf. Şu anda Turgutreis’te 4 binden fazla ticari işletme var. Bir iş yeri planlaması yok, bir iş yeri envanteri yok. Her alanı yönetemediğimiz gibi, orayı da yönetememişiz” dedi.

KONACIK’TAKİ HİZMETLERİ KÜÇÜMSEYENLERE CEVAP…

Bazı çevrelerce bilinçli olarak, Konacık Beldesi’nde, ünü Türkiye’yi bile aşmış bazı projelerin dahi görmezden gelindiğini belirten Başkan Mehmet Tosun, “Bazen hakkımızda şu kıyaslamayı yapıyorlar: Neymiş efendim, Konacık Turgutreis’in bir mahallesi kadarmış! Varsayalım bu fikir doğru, o zaman siz de Akçaalan’ı düzeltseydiniz” diye konuştu. Başkan Mehmet Tosun’un bu sözleri uzun süre alkışlandı. Ardından Konacık’ta yapılan hizmetlerin nasıl gerçekleştirildiğinden bahseden Başkan Mehmet Tosun, “Bakın Konacık’ta hiç imar meselesi konuşuluyor mu? Çünkü biz planlama problemimizi 2006 yılında bitirdik, imar planı meselesini çözdük arkadaşlar. Eğer bugün, Konacık’ta küçük sanayi sitesini planlayıp yapıyorsak, cemevi yapıyorsak, cami yapıyorsak, çocuk parkları inşa ediyorsak, el sanatları merkezi ve modern pazar yeri yapıyorsak, bunları 2006 yılında, Konacık’ın geleceğini düşünerek hazırlamış olduğumuz imar planlarına göre yapıyoruz. Bir yerde bütüncül imar planı olmadan, düzenli kentleşmeyi sağlayamazsınız. Eğer göreve gelirsek, yeniden bütüncül bir planlama yapacağız” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Bodrumun Yerlisi dedi ki:

    Sayın Mehmet TOSUN. Kafanı kaldır ve çevrene bak. Kolladığın yoktan var ettiğin, köylüsüyüm diyorsun ya Bodrum’un; yerlisinden çalıp yabancısına yedirdiğin adamlar. Mücadele ettim dediğin mafyalar. Senin dava yoldaşların.

    1. Konacikli dedi ki:

      Konacikta oturan birisi olarak nedemek yerlisinden aldı yabancıya yedirdi falan kardesim,sen uzaydami yasıyorsun bizim baskan tek basına gezen birisi,belediyenin imkanlarını çalısmadan üretmeden kimseye peskes çekmez.Siyaseten hata yapanida yanında bulundurmaz.Konacikta 2004 den önce tefecilik gayri meşru isler hepsi vardı şimdi hepsi gumbet ve turgutreise coreklendi.Baskanin etrafında konacik halkı olarak biz varız ancak sizin etrafınızda kim var. bırakın Camur atmayı isinize bakın.

  2. Bodrumun Yerlisi dedi ki:

    El koyulan trilyonluk topraklar bizim olduğu için usulsüz yollar geçtiği için sen bu kadar rahat konuşabilirsin. Anlamanı bekleyemem.