Bodrum Gündem

Çalışan Mükafatını Alır

30.01.2014
0
A+
A-

 Başkan Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte meslek odalarını ziyaret etti. Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Danacı, ziyaretine gelen Başkan Mehmet Tosun’a, “Burası siyaset yeri değil hizmet yeri ama esnaf kimden hizmet aldıysa ona himmet borcunu ödemeye hazır. Çalışan adam mükafatını alır” dedi.

 Bodrum Gündem/29 Ocak 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Mazlum Ağan, Remzi Güngör, Ecz. Burak Söğütlü, tosun meslek odalarını ziyaret etti (9)Nevzat Kanber, Hülya Aşkın, Ahmet Özkeskin, Mustafa Dağdelen, Mehmet Kızılağaç ve Süleyman Mazı ile birlikte meslek odalarını ziyaret etti. Ziyaretlerine Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile başlayan Başkan Mehmet Tosun ve ekibini, Oda Başkanı Aytekin Çanakçı ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı.

Başkan Aytekin Çanakçı’yı 9 Şubat’ta yapılacak oda seçimlerinde başarılar dilemek için ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Mehmet Tosun, kendilerinin de seçim döneminde olduklarını belirterek, Çanakçı’ya öneri ve tavsiyelerini sordu. Şoför esnafının turizme hizmette önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Mehmet Tosun, “Bu sektördeki sorunlara sahip çıkılması, yerel yöneticiler tarafından çözülmesi bizim en önemli önceliklerimizden bir tanesi” dedi.

Çanakçı ise ziyaretin seçim arifesinde kendilerine moral olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Şoför esnafının sıkıntılarını zaten bugüne kadar Konacık’ta olan kısmını sizlerle defaten yaptığımız görüşmelerle çözdük. Vermiş olduğunuz katkıları biliyoruz. Yarın büyükşehir olduğumuzda bizleri siz temsil ederseniz, faydalı olacağınıza inanıyorum” dedi.

tosun meslek odalarını ziyaret etti (2)EKONOMİNİN GİDİŞATI DEĞERLENDİRİLDİ…

Bodrum Ticaret Odası’nı da (BODTO) ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun ve ekibi, Mahmut Serdar Kocadon ve odanın bazı yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette karşılıklı iyi dilekler iletilirken, Bodrum ekonomisindeki gidişat konuşuldu.

Topamax 100 mg ÇALIŞAN KAZANIR…

Meslek odalarına yapılan ziyaretin son durağı ise, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ydı. Başkan Mustafa Danacı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Tosun ve ekibi, esnaf temsilcilerini dinledi. Başkan Mehmet Tosun, “Bizler görev yaptığımız sürece sizler yanımızda oldunuz, Esnaf Odamız ile biz bugüne kadar, özellikle Mustafa Amca ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla hep birlik beraberlik içerisinde iyi çalışmalar yaptık. Özellikle sanayi sitesi ile ilgili, Konacık’taki okul yeri çalışmaları ile ilgili ne zaman bir yardıma ihtiyacımız olsa her zaman Esnaf Odamızı yanımızda gördük” dedi.

“46 yıldır bu koltukta oturuyorum” diyen Danacı ise, Çanakkale’den İskendurun’a benim kadar eskisi yok. Burası siyaset yeri değil, hizmet yeri ama esnaf kimden hizmet aldıysa ona himmet borcunu ödemeye hazır. Çalışan adam mükafatını alır” cheap valacyclovir dedi.

tosun meslek odalarını ziyaret etti (1)ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ YAPILACAK…

Yapmayı düşündükleri endüstri meslek lisesi için bazı kapıların kendilerine açılmadığını anlatan Danacı, Konacık’ta lise için yer ayıran Başkan Mehmet Tosun’a teşekkür etti.

MECLİS ÜYELİKLERİNDE DENİZCİLERE YER VERMELİ…

Başkan Mehmet Tosun ve ekibinin bir sonraki durağı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi oldu. Başkan Gündüz Nalbantoğlu ve yönetim kurulunun karşıladığı Başkan Mehmet Tosun ve ekibi, sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi. Nalbantoğlu, meclis üyesi adayları arasında denizle ilgili bir iki kişi olması gerektiğini, en azından, 31 meclis üyesinden 3 veya 4’ünün denizle ilgili insanlar olması gerektiğini belirterek, Başkan Mehmet Tosun’un ekibinde bulunan Ağanlar Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Ağan’ı örnek gösterdi.

tosun meslek odalarını ziyaret etti (6)Gökova koylarındaki yapılaşmaya dikkat çeken Nalbantoğlu’na Başkan Mehmet Tosun, “Sadece yapılaşma sorun değil, Gökova’da şu anda ciddi bir deniz kirliliği var. Bu coğrafyada maalesef biz, doğayla, çevreyle, denizlerimizle barışık yaşamayı öğrenemedik. Bu gerçeği kabul etmemiz lazım; şu anda burnumuzun dibinden denize atık akıyorsa, bunu dalgıçlar tespit ediyorsa, bundan ders çıkarmamız lazım” dedi. “Bodrum’un tüm arıtmaları, derin deşarjla denize veriliyormuş. Yok, derin deşarj filan olmaz” diyen DTO Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu’na Başkan Mehmet Tosun da destek vererek, Buy Prozac “Avrupa’da böyle bir şey yok, dünyada böyle bir şey yok! 2006 yılında ben Milano’ya gittim. Milano yakınlarında 200 bin nüfuslu bir şehrin atık su arıtma tesisini gezdim. Konvansiyonel bir tesis yapmışlar 1970’li yıllarda, sonradan bakmışlar ki Avrupa Birliği deşarj kriterlerini tutturamıyorlar, tesisi şu anda rehabilite ediyorlar. Bizim Konacık’ta yaptığımız membran teknolojisine döndürüyorlar” diye konuştu.

tosun meslek odalarını ziyaret etti (8)BÜTÜNCÜL PLANLAMA…

Yarımada’nın 1 milyon kişiyi kaldıracak kapasitesi olmadığının altını çizerek planlamaya dikkat çeken Nalbantoğlu’na Başkan Mehmet Tosun, Konacık’tan örnek vererek şöyle konuştu: “Allah nasip eder göreve gelirsek, ilk bir yıl içerisinde, buradaki meslek odaları, sivil toplum örgütleri ile birlikte, büyükşehir belediyesini de işin içine katmak suretiyle, bakanlıklarla burada bütüncül bir planlama yapacağız. Adını koymamız lazım. Yani Bodrum Yarımadası’nın 50 yıl sonraki nüfusu ne olacak? Biz Konacık’ta şunu biliyoruz: 2006 yılında yaptığımız planlarda, bizim Konacık’taki maksimum nüfusumuz 25 bin. 25 bin birinci kişiyi Konacık’ın alma şansı yok, eğer yaptığımız planlara riayet edersen. Şu anda biz 14 bindeyiz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.