Bodrum Gündem

Sansürle Geçen Beş Yıl

30.01.2014
0
A+
A-

CHP İzmir Milletvekili ve Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal Türkeş tarafından kendisine takdim edilen ve üzerinde, Yaşamanın en güzel beş yılını sansürün kumpasında geçiren Mustafa Balbay’a Cumhuriyet Gazetesi kurucusu Yunus Nadi’nin aydınlık ilinden sonsuz saygı ve sevgiler”  yazılı plaketini alınca duygulandı.

Bodrum Gündem/29 Ocak 2014

CHP İzmir Milletvekili ve Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay, dün geldiği Muğla’da CHP Muğla İl Başkanlığı ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’nı ziyaret etti.

order Combivent online order Brand Viagra mustafa balbay muğla gazeteciler cemiyetinde (12)Balbay’ın Gazeteciler Cemiyetine ziyaretinde Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk ile Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün ve Halk Ozanı Rahmi Saltuk’ta hazır bulundu.

Balbay’ı ziyaretinde Cemiyet Başkanı Ünal Türkeş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal Türkeş, Muğla basın tarihi hakkında Balbay’a ayrıntılı bilgi verdi.

Balbay da, gittiği her yerde Gazeteciler cemiyetini ziyaret etmeyi ihmal etmediğini belirterek, yerel basını önemsediği dile getirdi. Balbay ayrıca, meslek büyüğü olan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal Türkeş’in aynı zamanda bir kütüphane olduğunu belirterek, kendisinin örnek alınacak bir değer olduğunu ifade etti.

Karşılıklı konuşmaların ardından Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal Türkeş tarafından Mustafa Balbay’a bir plaket takdim edildi.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal Türkeş tarafından takdim edilen plakette, buy Mesalamine online “Yaşamanın en güzel beş yılını sansürün kumpasında geçiren Mustafa Balbay’a Cumhuriyet Gazetesi kurucusu Yunus Nadi’nin aydınlık ilinden sonsuz saygı ve sevgiler” ifadesinin yer aldığı görüldü. Plaket üzerindeki yazıyı sesli okuyan Balbay’ın duygulandığı görüldü.

Balbay daha sonra gazetecilerle fotoğraf çektirdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.