Bodrum Gündem

Başkan Mehmet Tosun Emitt’e Katıldı

01.02.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun, turizmcilerin yanında olmak için İstanbul’daki Emitt 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı’na katıldı. Başkan Mehmet Tosun, “Hedefimiz bu fuarlardan hızlı dönüşler alabilmek olacak.”

buy albuterol
Bodrum Gündem/1 Şubat 2014  Purchase Retin-A without prescription

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, ekibinden Ağanlar Yat Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Ağan, Bitez Belediyesi geçmiş dönem belediye başkan tosun emitt fuarında (9) Cytotec no prescription başkanlarından Remzi Güngör ve MHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Topçu Yılmaz ile birlikte İstanbul Beylikdüzü TUYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Emitt 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı.

Fuar alanında ilk olarak Muğla Standı’nı ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun, standın ev sahipliğini yapan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile fuar hakkında bir süre sohbet etti. Daha sonra Bodrum Standı’nı ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun ve ekibini Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon karşıladı. Daha sonra ekip Fethiye Standı’nı ziyaret ederek Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve standa bulunanlarla sohbet etti. Emitt 2014 fuarında yer alan Bodrumlu turizmcilerin stantlarını da ziyaret eden Başkan Tosun ve ekibi, fuara katılanlara başarılar diledi. Gezinin sonunda ise Bodrum standında düzenlenen kokteyle katılan Başkan Mehmet Tosun, kokteyle katılan Bodrum’un eski kaymakamlarından Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan ve İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı ve de Muğla’nın eski valilerinden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ile de sohbet etti.

Başkan Mehmet Tosun, Bodrum Yarımadası için hayati önem arz eden turizmi ilk aşamada 6 aya, orta ve uzun vadede ise 8 ve 10 aya çıkarmayı planladıklarını belirterek, “Hedefimiz bu fuarlardan hızlı dönüşler alabilmek olacak. Yurt içi pazardan da gerektiği gibi faydalanacağız. İç turizmi, Yarımadamızın ölü geçen sezonunu hareketlendirmek için kullanabiliriz. Tabii asıl hedef yabancı turist. Hem bölge hem de ülke ekonomisine katkı sunmak için yurt dışı turizmini arttırarak yıla yaymalıyız.” dedi.

Başkan Mehmet Tosun ve beraberindekiler, günün sonunda Bodrum’a dönüş yaptılar.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.