Bodrum Gündem

Bodrum 21. Haftadır “HALA” Direniyor

01.02.2014
0
A+
A-

Bodrum’da 21 haftadır sessiz eylem düzenleyen Bodrum Gezi Dayanışması Platformu üyeleri her Cumartesi olduğu gibi belediye meydanında Sessiz Duruş eylemi yaptı. Onlar 21. haftadır duruşlarını hiç bozmadılar.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-1 Şubat 2014

Bodrum Gezi Dayanışması Platformu tarafından 21 haftadır düzenlenen, Bodrum Gezi eylemlerinde ölen 7 kişinin ölümünü protesto etmek amacıyla “Unutursak kalbimiz Kurusun” isimli sessiz eylemler zincirinin 21.si  Belediye Meydanı’nda gerçekleştirildi. Üzerinde ölenlerin isimleri, buy Cialis purchase Lamisil order Indocin UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN  ve  Türkçe İngilizce, ADALET İSTİYORUZ- WE WANT JUSTİCE yazılı dev pankartın etrafında ayakta tam bir saat Sessiz Duruş sergileyen  platform üyelerinin eylemini yerli ve yabancı turistlerde ilgi ile izledi. Gezi eyleminde ölenleri anmak ve ölümlerinin hesabının hukuken sorulması için dikkat çekmek için 21 haftadan bu yana sürdürdükleri sessiz eylemde “Gezi’de ölenler için adalet yerini bulana, sorumlular bulunana kadar her hafta ayın gün aynı yer ve saatte eylemlerini sürdüreceğiz” dediler.

Yaklaşık bir saat süren sessizlik eyleminin ardından platform üyeleri sessizce dağıldı, eylemlerin her hafta cumartesi günü  12.oo-13.00 saatleri arasında devam edeceği belirtildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.