Bodrum Gündem

“Coşkunuz gücümüze güç katıyor”

01.02.2014
0
A+
A-

1931 yılında kurulan Bodrum Belediyesi Bodrumspor 83. yılını coşku ile kutladı.Kocadon için “Coşkunuz gücümüze güç katıyor” pankartı açıldı.
buy Vermox

Bodrum Gündem/1 Şubat 2014

Bodrum Trafo’da düzenlenen 83. yıl kutlamalarına Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreis Belediye bodrumspor 83. yil kutlamalari trafoda yapildi (7)Başkanı Mehmet Dinçberk, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Bodrumspor yönetimi, Bodrumspor geçmiş dönem başkanları, Bodrumsporlu eski ve yeni sporcular, Bodrumspor’da görev yapmış ve yapan antrenörler, Asi Tayfa Taraftar Gurubu, Trabzonzonspor Eski Başkanlarından Sadri Şener, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve Bodrumspor’a gönül veren Bodrumlular katıldı.

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, 83. yaş kutlamasına gelenlere teşekkür ederek, “Ben buradan öncelikle Bodrumspor’a emeği geçmiş olan, 83 yıllık şanlı tarihimizde bir çivi dahi çakmış olan değerli yöneticilerimize, eski başkanlarıma, sporcularımıza, teknik direktörlerimize, Bodrumspor sevdalısı taraftarlarımıza, hepsine sizlerin önünde teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Yetmedi dünya şampiyonu çıkarttık”bodrumspor 83. yil kutlamalari trafoda yapildi (16)
Rıza Karakaya, Bodrumspor’un son yıllarda almış olduğu başarılardan bahsederek, “Yelkende Türkiye şampiyonları çıkarttık, Avrupa şampiyonları çıkarttık, yetmedi Dünya şampiyonu çıkarttık. Karatede wushuda sporcularımız madalyalar alıyor. Bodrumspor bayrağını en üstte dalgalandırıyor. Futbol takımımız inşallah bu sene kafaya oynuyor. Onlar da burada. Diyorum ki son 2 maçtır öyle bir inanç, öyle bir futbol var ki, inşallah bu desteğin hakkını bu çocuklar verecek” dedi.

“Türkiye ve Bodrum bayrağını dünyanın en üstüne çektirdi”
buy Sildenafil Citrate Yelkende Avrupa ve Dünya şampiyonu olan Bodrumsporlu Genç Sporcu Anıl Çetin, Kulüp Başkanı Rıza Karakaya’nın konuşması sırasında yanına geldi. Anıl Çetin’e sarılan Karakaya şunları söyledi: Buy cheap Topamax “Şampiyonumuz geldi buraya. Türkiye bayrağını, Bodrum bayrağını dünyanın en üstüne çektirdi. Ondan Allah razı olsun. Bütün Bodrumsporlular adına teşekkür ediyorum.”

bodrumspor 83. yil kutlamalari trafoda yapildi (6)“Önce tesisiniz olacak”
Karakaya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un kendilerine “önce tesisiniz olacak” dediğini belirterek, “Başkanımız dedi ki; ‘önce tesisiniz olacak. Sporcuları yatıracağınız, yedireceğiniz, içireceğiniz, geliştireceğiniz, Bodrumspor’u otellerden pansiyonlardan kurtarın’ dedi ve 2. lig takımlarında olmayan 500 metrekare tesisi Bodrumsporumuz’a yaptı. Ben Mehmet Kocadon’a ayrıca teşekkür ediyorum. Özel Bodrum Hastanemizin katkıları ile skor tabelasını taktık. Bodrumspor bayrağını en üstte dalgalandırmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

bodrumspor 83. yil kutlamalari trafoda yapildi (16)Başkan Kocadon’a taraftarlardan sürpriz
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un sahneye çıkması ile birlikte havai fişekler atılmaya başlandı. Havai fişeklerin ardından minik Bodrumsporlular tarafından “Coşkunuz gücümüze güç katıyor “ yazısı bulunan pankart açıldı.

Başkan Kocadon kutlamaya katılan Bodrumspor’un eski dönem başkanlarını ve Bodrumspor’a desteklerinden dolayı Sadri Şener’i de sahneye çağırarak şunları söyledi:

“Burada inananlar, mücadele edenler, bu ruhu taşıyanlar ve hem başkanların, hem dönemlerinin yönetim kurulu üyeleri, hem de Bodrumspor’un yıllarca formasını giymiş sporcu kardeşlerim, sporcu ağabeylerim ve sporcu babalarıma seslenmek istiyorum. Sporcu babam derken kendi babamdan da bahsetmek istiyorum. O da Bodrumspor forması giymiş. Sonra oğlu giymiş. Ben de bunlardan birisiyim. Allah herkese böyle güzellikler nasip etsin. Çünkü hep şunu söylüyorum; spor arkadaşlar, bir yaşam tarzı olmalı. Biz yöneticilerin esasında en büyük görevi, sağlıklı nesiller yetiştirmek. Şu arkamda görmüş olduğunuz efsane başkanlar, bugün ben bu mikrofonda sağlıklı bir insan olarak ve Bodrum’a hizmet eden bir belediye başkanı olarak konuşabiliyorsam işte onların eseriyimdir. Bunu asla unutmam çünkü bana Bodrumspor’u, spor sevdasını ve Bodrum sevdasını aşılayan bu büyüklerim, bu ağabeylerim. Onlara büyük bir alkış istiyorum sizden.”

bodrumspor 83. yil kutlamalari trafoda yapildi (15)“Bodrumspor Sevdasını Bodrumluların gönlüne tekrar yerleştirdik”
“Göreve geldiğim günden beri Bodrumspor ile el eleyiz.” diyen Başkan Kocadon, sözlerine şöyle devam etti: “Allah bize bu güzel günleri gösterdi. Bodrumspor formasını giydim. Arkasından Bodrum Belediye Başkanlığı yapıyorum. Göreve geldiğim günden beri Bodrumspor ile el eleyiz. Başkanım çok güzel ifade etti. Tesisleri yaptık, salonumuzu yeniledik. Futbol sahamızı düzenledik ama önemli olan nedir biliyor musunuz arkadaşlar? Bodrumspor sevdasını Bodrumluların gönlüne tekrar yerleştirdik. Bakın maçlarımızın güzelliğine, tribünlerimiz dolu arkadaşlar. İşte önemli olan bu tribünleri tekrar doldurabilmek, başarılara imza atabilmek, dünya şampiyonlarını bir tane değil yüzlerce çıkarabilmek. Bunun için de özellikle bu 83 yıllık tarihinde emeği geçen herkese ve bugün Bodrumspor’da başarılar elde eden başkanıma, geçmiş dönem başkanlarıma, yöneticilerimize, sporcularımıza teşekkür ediyorum ve bu başarının devamının geleceğinin sözünü vererek, lütfen hırslarınız mantığınızın önüne geçmeden, hiç bir güzelliklerin önüne geçmeden, mücadeleye inanarak devam edelim. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Kocadon’un konuşmasının ardından kendisine Bodrumsporlu futbolcular tarafından bir numaralı Bodrumspor forması hediye edildi.

19:31 Asi Tayfa’dan meşale şov
Bodrumspor taraftar gurubu Asi Tayfa, saatler 19:30’u gösterdiğinde altmıştan geriye saymaya başladı.  Saatler 19:31’i gösterdiğinde ise “1931’de Bodrumspor kuruldu. 19:31 saatler şu an” anonsu ile birlikte Asi Tayfa taraftar gurubu tarafından meşale şov yapıldı. Kutlamaya katılanlar tarafından ilgiyle izlenen şov büyük alkış aldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un formasını aldığı sırada gerçekleşen şovu, Başkan Kocadon da ilgiyle izleyerek taraftar gurubunu alkışlarla tebrik etti.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un 83. yaş kutlamaları, Asi Tayfa taraftar gurubunun söylediği tezahürat ve marşların eşliğinde yaklaşık 3 saat sürdü.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.