Bodrum Gündem

Ampulü Kapat, Ali Server Yazgan’a Mührü Vur

04.02.2014
0
A+
A-

AKP’ye Oy Veremiyorsan; Ampulü Kapat, Ali Server Yazgan’a Mührü Vur…

AKP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan’ı tanıtmak amacı ile İlçe Danışma Toplantısı düzenleyen AKP İlçe Teşkilatı adeta gövde gösterisi yaptı.  Yazgan konuşmasındaki bazı konular ise gündeme bomba gibi düştü.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-3 Şubat 2014
AKP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından OASİS Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen “İlçe Danışma Toplantısı”nda konuşan Ali Server Yazgan içkinin yasaklanmasından, akp ilçe danışma 2 şubat 2014 (20)Marinanın kaldırılmasına ve AVM’lere kadar bir çok hassas konuda görüşlerini dile getirirken, CHP, MHP, DP ve diğer partilerden oy istedi. Yazgan AKP’ye oy vermek istemeyenlere “Ampulün üzerini elinizle kapatın, Ali Server Yazgan’ın üzerine evet mührünü vurun” dedi. İçki konusundaki söyledikleri ise Bodrum gündemi kadar Türkiye gündeminde de yer buldu. Ali Server Yazgan “Eğer pankreasınız sağlam ise, cebinizde de ailenizin nafakasının dışında paranız var ise içebilirsiniz. İsterseniz sabaha kadar için, kimse size karışmaz.” dedi.

AKP İlçe Danışma Toplantısına AKP İl Başkanı Nihat Öztürk, İl Yöneticisi Kadri Emrağ, İlçe Başkanı Akif Demiröz, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Uysal ile birlikte 600 kişiyi aşan sayıda partili katıldı.
akp ilçe danışma 2 şubat 2014 (3)BODRUM’A GELECEK ADAM BULAMAYIZ… order Topamax

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Macit Gündoğdu, Mikail Türkkanı, Yener Çelik ve Fatoş Eraslanay’dan oluşan divan heyeti yerini aldı.

Açış konuşmasını her zamanki gibi kısa sözlerle tamamlayan AKP İlçe Başkanı Akif Demiröz BODTO Başkanı Mahmut Kocadon tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamasına atıfta bulunarak  “BODTO başkanı kendi ağzıyla açıkladı; “çok sayıda konut var, bunlar bitmeden sayın belediyeler yeni yerler imara açmayın, yeni binalar yapmayın, Bodrum adeta bina çöplüğüne döndü diyor. Bunun da çaresi, Bodrum’da Ak Partili belediye anlayışını gerçekleştirmek 30 Mart’ta Bodrum’u Ak Parti ile buluşturmaktır” dedi.

Bodrum’un 30 Mart 2014 günü çok önemli bir seçim yapacağına dikkat çeken Başkan Demiröz “Bodrum geçen 11 senede iktidarla bir türlü buluşamamış, baştan aşağıya imal edilmiş, Türkiye’deki o büyük hizmetlerden yerel yönetimler anlamında, Ak Parti anlayışını benimseyemediği, Ak Parti anlayışını Bodrum’a yansıtamadığı için yeterince istifade edememiş. Tabiri yerinde ise ekonomik açıdan Bodrum uçurumun kenarına gelmiştir. Bodrum iki ana sektörden ekonomisini besler. Birisi turizm diğeri de emlak inşaat. Turizm başladığı zaman, o turizm firmaları bir, iki hatta üç yıl önceden ödeme yaparlardı. Bodrum’un turizmde bugün geldiğimiz nokta; kendi paramızla uçak tutalım, uçağı biz finanse edelim yani üste para verelim de lütfen Bodrum’a gelin notasıdır. Dikkat edin, eğer bu seçimde doğru tercih kullanamazsak korkarım ki 5 sene sonra üste para versek de Bodrum’a gelecek adam bulamayız.” Buy cheap Sildenafil dedi.

akp ilçe danışma 2 şubat 2014 (28)ADAY ADAYI BAŞKANLAR…

Kısa bir süre önce AKP’ye geçen Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar’da kürsüye gelerek birer kısa konuşma yaptılar. Her iki aday adayı başkanda Ali Server Yazgan ile birlikte yol yürüyeceklerini ifade ederken Mehmet Tire başkanlığı süresince farklı partiden olmasına rağmen hükümet tarafından her zaman destek aldığını dile getirdi.

akp ilçe danışma 2 şubat 2014 (35)RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ…

Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Bodrum’da belediye başkanlığı için aday adayı olan Mehmet Tire ve Halil İbrahim Kaynar ile diğer aday adaylarına teşekkür ederek “Ak Partiyi hafife alanlar, seçimlerde dersini alacak” dedi. Başkan Öztürk “Bir takım insanlar verdikleri demeçlerde, insanların oylarını, sandığı o kadar hafife alıyorlar ki; sanki millet oyunu kullanmış, kararını vermiş onları belediye başkanı yapmış gibi davranıyorlar. Milleti hafife alanlar nasıl 3 Kasım 2002’de sandığa gömüldülerse, Bodrum’da da Ak Partiyi hafife alanlar da aynı akıbet ile karşılaşacaklar. Ne zaman milletin aklıyla dalga geçtiler, ne zaman bu milleti hafife aldılar bu millet onlara gereken cevabı sandıkta verdi. Şimdi bakıyorum yine üçüncü bir el yine devamlı bizim üzerimizde dolaşıyor. Ak Partiden emin olun çok rahatsızlar, millet rahatsız değil. Rantçılar, hileciler ve bu milletle aynı yolda yürümeyenler rahatsızlar. Rahatsız etmeye de devam edeceğiz. Bodrum’da da, Muğla’da da Türkiye’de de rahatsız edeceğiz” dedi.
BASINA DA, TÜSİAD’A DA REST ÇEKTİ…
Muğla AKP İl Başkanı Nihat Öztürk “Ak Partiyi manşetler kurmadı, Ak Partiyi TÜSİAD’da kurmadı, Ak Parti belli mihrakların, belli odalarında belirli çevreler tarafından kurulmadı. Ak Partiyi bu millet kurdu, dualarıyla da iktidar yaptı” diyerek son dönemde ülke gündeminde AKP’ye karşı yapılan eleştirilere yanıt verdi. Başbakan Erdoğan’ın selamını da söyleyen Başkan Öztürk Bodrum ile ilgili çok büyük projeleri olduğunu ve adaylara başarılar dilediğini iletti.

ali server yazgan (1)KONACIK’TA BİLE ALTYAPI SORUNU VAR…

AKP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan kürsüye davet edilmeden önce Burcu Demir tarafından özgeçmişi okundu. AKP Gençlik Kollarının yoğun tezahüratları ile kürsüye gelen AKP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan Halikarnas Balıkçısı’nın “Merhaba”sı ile konuşmasına başladı.

Konuşmasının başında mevcut belediyelerin sel baskınlarına çözüm bulamadığını vurgularken Bodrum, Turgutreis ve Bitez Belediyelerinin başarısız olduğunu söyledi. Başkan Yazgan cümlesinin devamında “Konacık’ta bile aynı altyapı sorunları vardır.” demesi de oldukça dikkat çekiciydi.

akp ilçe danışma 2 şubat 2014 (92)SABAHA KADAR İÇEBİLİRSİNİZ…

İyi bir hitabet yeteneğine sahip olan Ali Server Yazgan konuşması boyunca salonu coşturdu. “Dik duruşun gençlere gurur veriyor” şeklindeki gençlerin attığı sloganlara “Bende sizlerle gurur duyuyorum” şeklinde yanıt verdi. İl ve İlçe yöneticilerinin gülümseyerek ve keyifle izledikleri Yazgan’ın konuşmanın bazı bölümlerinde ise sıkıntılı ve tedirgin oldukları görüldü.

Bir çok konuya değindiği konuşmasında en çok dikkat çeken konu içki konusunda söyledikleri oldu. AKP’nin kimsenin kişisel yaşamına müdahale etmeyeceğini ifade eden Yazgan “Başkasını rahatsız etmediğiniz sürece sabaha kadar içebilirsiniz.” dedi. AVM’ler konusunda da sert eleştirilerde bulunan Yazgan “AVM’ler sabah 08:00’de açılacak, akşam 18:00’de kapanacak. Küçük esnafımızın iş yapması sağlanacak.” dediğinde ise salondan büyük bir alkış ve tezahürat aldı. Özellikle yaşlılara yönelik sosyal projeleri olduğunu dile getiren Yazgan Bodrum’da bir çok mega yatırımı gerçekleştireceğini ve bunun için 2 sene süreye ihtiyacı olduğunu kaydederek, diğer partinin adaylarının Turgutreis’e çok sık gittiklerini, ancak Turgutreislilerin kendisini tercih edeceklerini iddia etti.

ali server yazgan (3)MARİNAYI KALDIRACAĞIZ…

AKP Bodrum Belediye Başkanı Adayı Ali Server Yazgan salonun coşkusu ile birlikte ilginç vaatlerde de bulundu. cheap Viagra Bodrum ikliminin yaşlı turizmi için çok uygun olduğunu ve bu yönde yatırımların yapılacağını söyleyerek, öğrencilerinde okullarına parasız servisler ile götürüleceğini kaydetti. Başkan Yazgan eski Bodrum’u geri getireceğini de iddia ederek Bodrum Marina’sını kaldırarak başka bir yere taşıyacağını söyledi. Başkan Yazgan İl Başkanı ve partililerin gülümsemesini görünce de “Ben biraz deliyim, ama bunlar olmayacak şeyler değil, arkamızda başbakanımız olduktan sonra bunlar yapılamayacak şeyler değil.” dedi.

Saat 14:00’de başlayan AKP İlçe Danışma Toplantısı yaklaşık üç saat sürdü.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    BODRUM DA YİNE OLDU AKŞAM

    ALİ BEY, PARTİMİZ AK,RAKIMIZ DA AK…NE YAPAK..HADİ VURAK…AFİYET OLSUN…!!

    1. ahmet Saraçbaşı dedi ki:

      Rakımız AK ama bu saatten sonra parti için kesin bir şey söylemek zor.

  2. Bodrumun Yerlisi dedi ki:

    Ampulu kapatmak sikinti değilde, Ali Server Yazgan’a vurma olayı mühürü bırak söz konusu olayın dışına bile çıkabilir ali bey amca.. 🙂

  3. turgutreisli dedi ki:

    ha ampül ha sen ne farkı var,sana nie oy versin millet.