Bodrum Gündem

Başkanlık Maaşımı Almayacağım

04.02.2014
0
A+
A-

 Bayramoğlu Hasan Kablı Maaşı ile Şoför esnafının çocuklarına burs verecek…

BAŞKANLIK MAAŞIMI ALMAYACAĞIM

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adayı Bayramoğlu Hasan Kablı seçildiği taktirde, maaşını şoför esnafının çocuklarından seçilecek başarılı öğrencilere burs olarak vereceğini söyledi.

Clonidine without prescription Bodrum Gündem/5 Şubat 2014

9 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adayı Bayramoğlu Hasan Kablı şoför hasan kablı ve yönetim kurulu üyeleri (13)esnafının sorunlarını çözmek çalışma şartlarını kolaylaştırarak, kazançlarını artıracak projeleri yaşama geçirmek dışında sosyal sorumluluk projelerine de önem vereceklerini kaydetti.

1600 üyesi olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri için yoğun bir seçim kampanyası yürüten Bayramoğlu Hasan Kablı ve Yönetim Kurulu adayları, “Birlik, beraberlik ve barış içinde çalışmak için geliyoruz.” sloganını kullanırken şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini ifade ediyor.

hasan kablı ve yönetim kurulu üyeleri (14)BAŞKAN MAAŞI ŞOFÖR ESNAFININ ÇOCUKLARINA… order Ventolin

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adayı Bayramoğlu Hasan Kablı tüm Türkiye’de olduğu gibi başta turizm sektörü olmak üzere, Bodrum ekonomisinde önemli katkı sağlayan şoför esnafının, insanların iş yaşamında olduğu kadar sosyal yaşamının da tam anlamı ile içinde yer almakta olduğuna dikkat çekti. Bayramoğlu Hasan Kablı “Ben seçildiğim taktirde başkanlık maaşımı öğrencilere burs olarak vereceğim. Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek sayıdaki başarılı öğrencilerin eğitimlerinde katkı sağlamak istiyorum. Özellikle burs verilecek öğrenciler şoför esnafımızın çocuklarının arasında seçilecek.” dedi.

hasan kablı ve yönetim kurulu üyeleri (20)EKMEĞİMİZ İÇİN KAVGA EDİYORUZ…

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adayı Bayramoğlu Hasan Kablı seçimin birlik, beraberlik ve barış içinde geçeceğine inandığını kaydederek “Ekmeğini kazanmak için türlü zorlukla mücadele eden, olağan üstü emek harcayan soför esnafımız her zaman halk içinde ve halka hizmet etmektedir. Çok zor şartlarda çalışıyoruz. Özellikle korsan taşımacılık esnafımıza çok büyük darbe vuruyor. Bu konuda odamız önlemler almak zorundadır. Bu güne kadar ne yazık ki yeterli tedbirler alınamadığı için şoför esnafımız mağdur olmuştur. Ben ve arkadaşlarım bu sorunu kökünden çözmeye kararlıyız.” dedi. Kablı seçilmeleri durumunda bütün kurum, kuruluş ve yerel yönetimler ile işbirliği içinde çalışmanın şoför esnafının yararına olacağını da sözlerine ekledi.

hasan kablı ve yönetim kurulu üyeleri (1)HİZMET İÇİN OYLAR BEYAZ…

9 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile başkanlık seçimlerinde iddialı adaylardan birisi olan Bayramoğlu Hasan Kablı “Bilgi ve tecrübelerimizi şoför esnafının hizmetine vermek istiyoruz.” dedi. Kablı açıklamasının devamında ise şöyle konuştu; “Bodrum’da ekmek kavgasını veren, alın terini döken, tüm sektörlere ve Bodrumlulara gece gündüz hizmet veren Şoför esnafımıza daha iyi hizmet vermek, yeni projeler ile onların ekonomik yaşamlarına katkı sağlamak ve sosyal ihtiyaçlarına da yönelik çalışmalar yapabilmek için yetki ve görev istiyorum. Ben ve ekibim bu yetkiyi ve görevi en iyi şekilde yapmak için bilgi ve tecrübeye, en önemlisi inançlı bir yüreğe sahibiz.” cheap valacyclovir

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adayı Bayramoğlu Hasan Kablı 9 Şubat Pazar günü yapılacak olan seçimde beyaz oy pusulasını kullanacaklarını hatırlatarak “Güçlü ve şeffaf bir yönetim için, oylar beyaz” diyerek sözlerini tamamladı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.