Bodrum Gündem

Bodrumlu Sporcular Milli Takımda

06.02.2014
0
A+
A-

Türkiye Karate Federasyonu’nun önemli organizasyonları arasında yer alan Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Burhaniye Kaymakamlığı’nın katkılarıyla 29 Ocak – 2 Şubat günleri arasında Burhaniye’de düzenlendi.

Buy Strattera Bodrum Gündem/6 Şubat 2014

Geleceğin yıldız adaylarının yer aldığı şampiyonaya yoğun bir katılım olurken, beş gün boyunca müsabakalar tamamen dolu tribünler önünde oynandı. Özellikle sömestr tatiline denk bodrumlu sporcular milli takımda (2)gelen şampiyonada birçok veli, çocuklarını yalnız bırakmayarak tribünleri doldurdu.

Rekor Katılım…

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda 59 ilden yaklaşık 2 bin 500 sporcu mücadele etti. Katılım sayısının çokluğu, karate tarihinde bir rekorun kırılmasına neden oldu.

Şampiyonaya Bodrum’dan katılan sporcular muhteşem bir başarı göstererek 7 madalya kazandılar. Kayra Sezgin ve Umut Altıntaş Türkiye şampiyonu olurken, İlayda Çakmak ve Berfin Karakurt Türkiye ikincisi, Orhan Alp Kuzulu, İsmail Tarım ve Enis Altıntaş Türkiye üçüncüsü olarak önümüzdeki günlerde yapılacak olan uluslararası turnuvalarda ülkemizi milli takımda temsil etmeye hak kazandılar.

bodrumlu sporcular milli takımda (4)Kayra Bodrum’un Gururu…

4 yıldır ardı ardına rakiplerine hiç puan vermeden Türkiye şampiyonu olan aynı zamanda Balkan şampiyonu sporcumuz Kayra Sezgin ve babası İbrahim Sezgin mutluluklarını dile getirerek kendilerine ve tüm sporculara destek olan herkese teşekkür ettiler.

Takımın menajeri İbrahim Tarım yaptığı açıklamada “Sporcularımız çok büyük bir başarı kazanarak milli takıma girmeye hak kazandılar, hepsini ayrı ayrı kutluyorum , Bodrum da karate sporu , artık milli takıma Bodrum dan en fazla sporcu kazandıran branş olmayı başardı tabi bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürümüz sayın Bekir Çeker ‘e  , Bodrum Kaymakamımız sayın Dr. Mehmet Gödekmerdan’a , Bodrum Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kocadon’a, Bodrum Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürümüz sayın Şükrü Balcı’ya ve tüm sporcularımızı büyük bir özveri ile bu günlere getiren  ve milli takımlara yetiştiren çok değerli antrenörümüz Fatih Uzunlulu’ya şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.