Bodrum Gündem

Esnafının Duasını Aldı

06.02.2014
0
A+
A-

Tadalafil online Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ile Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Salı Pazarı ve civardaki esnafı ziyaret etti. Başkan Kocadon, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşınca duygu dolu anlar yaşadı.

Bodrum Gündem/6 Şubat 2014
Başkan Seymen ve Başkan Kocadon, önce Bodrum pazaryeri civarında bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Başkan Mehmet Kocadon’u karşılarında gören Plan B online baskan mehmet kocadon bodrum esnafinin dualarini aldi (16)esnaflarsa sevinerek, “İnşallah kazanırsınız Başkanım, dualarımız sizinle” dedi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Kocadon, “Sizlerden bu ilgiyi görmek beni çok mutlu etti. Bodrum’un geleceği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.
“Bodrum’da 8 Haneyiz. Hepimiz Sizi Destekliyoruz”
Esnaf ziyareti sırasında yolda yürürken Kocadon’u karşısında gören bir vatandaş ise Başkan Mehmet Kocadon’a olan hayranlığını ifade ederek, “Başkanım ben Gaziantep’te yaşıyorum ama çocuklarım burada yaşıyor. Biz Bodrum’da 8 haneyiz. Hepimiz ailecek sizi destekliyoruz.” dedi.
baskan mehmet kocadon bodrum esnafinin dualarini aldi (7)“Köyümüzü Kalkındırdın, Allah Senden Razı Olsun” 
Başkan Kocadon ve Seymen daha sonra Bodrum Salı Pazarı’nı ziyaret ederek, esnaflarla tek tek tokalaşıp sohbet etti.  “Allah yolunuzu açık etsin başkanım, sizin için dua ediyoruz.” diyen esnaflar, Mehmet Kocadon’u desteklediklerini söylediler.  O esnada pazaryerinden geçen Dereköylü bir vatandaş, “Köyümüzü kalkındırdın, Allah senden razı olsun” diyerek Başkan Kocadon’a teşekkür etti.
Gençler: “Başkanım Oylarımız Size” order Paxil  
Başkan Mehmet Kocadon ‘u birden karşısında görünce duygulanan yaşlı bir kadın da cenazelerinde kendilerini yalnız bırakmadığı için Kocadon’a teşekkür edip sarıldı. Pazaryerindeki gençler ise, “Başkanım oylarımız size” diyerek Mehmet Kocadon’a olan desteklerini ifade ettiler.
Kocadon ve Seymen, ilgiyle karşılandıklarını pazaryerinde yaklaşık 2 saat boyunca kalarak esnaf ile sohbet etti.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. İlker Biçer dedi ki:

    Barlar sokağına da geldi.orada esnafım.bir dükkanı ziyaret etmesi ortalama 6 saniye sürüyor.”merhaba” deyip çıkıyor ve o kadar hızlı dolaşıyor ki arkasından chp bardağı dağıtan adam kocadon a yetişemiyor. Mehmet Tosun ise 3 kez geldi ve 10 dakika birebir konuştuk.chp liyim ama ilk kez mhp ye oy vereceğiz