Bodrum Gündem

Olmaz Diyenler Utansın

06.02.2014
0
A+
A-

BOYTAV ve BODER Hindistan Fuarında Önemli Bağlantılar Gerçekleştirdi…

Hindistan’ın Yeni Delhi kentinde 29-31 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenen SATTE New Delhi Turizm Fuarı’na 2. defa katılan Bodrum’a, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından özel bir yer ayrıldı. Bodrum’u Hindistan da BOYTAV ve BODER Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Külcü temsil etti.

Bodrum Gündem/6 Şubat 2014

Avrupa dışında, Çin ve Hindistan ülkelerinde de başlatılan tanıtım çalışmalarını istikrarlı bir şekilde devam ettirdiklerini belirten BOYTAV (Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı) ve hindistan_yenidelhi_bodrum (1) Allergies Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon, Hindistan’da ekonomik durumu iyi olan 100 milyon kişi bulunduğunu belirterek şöyle konuştu; “Bu rakamın önümüzdeki yıllarda 300 milyona çıkacağının tahmin ediliyor. Türkiye’ye geçen yıl 92 bin Hintli turistin geldiğini biliyoruz. Hintli turistler alışverişi, eğlenceyi, mavi yolculuğu, su sporlarını, dalmayı, golfu seviyorlar, düğün ve balayını yurt dışında yapmak istiyorlar.” dedi.

İSTANBUL’DAN SONRA BODRUM’A…

Hindistan’dan genelde 3 günlüğüne İstanbul’a gelen Hindistanlı turistlerin farklı bir destinasyonda tatillerine devam ettiklerinin bilgisini veren Başkan Kocadon “İstanbul’dan sonra ikinci durağın Bodrum olması için New Delhi Turizm Fuarı’nda Bodrumumuzun tanıtım çalışmalarını yürüttük. 7-9 Şubat 2014 tarihleri arasında MUMBAİ şehrinde düzenlenecek, One World Travel Market Turizm Fuarı’na da katılacağız ve Hintli turistleri Bodrum’a en güzel şekilde konuk edebileceğimizi göstereceğiz.” buy Lamisil online dedi.

hindistan_yenidelhi_bodrum (5)HİNDİSTAN SEYEHAT ACENTALAR BİRLİĞİ BODRUM’DA YAPILSIN… Diflucan cheap

2014 yılında Hindistan Seyahat Acenteleri Birliği’nin Bodrum’da toplanması için, New Delhi Turizm Fuarı’nda Outbound Tour Operators Association of India ( OTOAI) Başkanı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hindistan Kültür ve Tanıtma Müşaviri Özgür Aytürk ve BOYTAV Genel Sekreteri M. Cemil Bayraktar’ın ön görüşmeler yapıldığını ifade eden Başkan Kocadon “Bodrum’da yapılacak olan bu toplantıya 300 turizm seyahat acentesi sahibi katılacak.” dedi.

BODRUM TANITIMI İÇİN FUAR FUAR ÇALIŞILIYOR…

Ocak ayın Hindistan fuarı dışında fuarlara da katıdıklarını kaydeden Başkan Kocadon 14-19 Ocak 2014 tarihlerinde Hollanda Utrecht, 24-26 Ocak 2014 tarihlerinde İrlanda Dublin Holiday World Show ve 30 Ocak-02 Şubat 2014 tarihlerinde de İstanbul EMITT Turizm Fuarlarında Bodrum’un en iyi şekilde temsil edildiğini ve Dünya’nın 5. büyük fuarı olan EMITT’de geçen sene olduğu gibi bu sene de ödül aldıklarını hatırlattı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.