Bodrum Gündem

Önce Devlet, sonra STK’lar

06.02.2014
0
A+
A-

AKP çalışmalarını kamu ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerle başladı. Görüşmelerde seçim çalışmalarının medeni bir ortamda geçmesi yönünde yapılan çağrılar dikkat çekti.

Bodrum Gündem/6 Şubat 2014
AKP Bodrum Belediye Başkan adayı Ali Server Yazgan seçim çalışmalarına kamu ve sivil toplum kuruluşlarında gerçekleştirdiği ziyaretlerle başladı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet akp devlet ve stk ziyaretleri (1) order Brand Viagra Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un ardından BODTO, Deniz Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bodrum Emlakçılar Derneği, Denizciler Derneği, Muhtarlar Derneği ve Şoförler Odası’nda gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçenin sorunları masaya yatırılırken karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

buy Promethasin lowest prices for Plavix DEVLET YAPILANLAR HALKA ANLATILSIN DEDİ…

Kaymakamlıkta hükümetin bölgeye yaptığı yatırımların çokluğuna ve bunları halka anlatmanın gereği gündeme gelirken BODTO’da konut ve iş yeri stokunun orta vadede getireceği problemler, Denizciler Derneği ve Deniz Ticaret Odası’nda yatçılık turizminin gereği ve suların kirlenmemesi adına alınabilecek önlemler, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda hipermarketlerin çalışma saatlerini kısıtlama projesi, Bodrum Emlakçılar Derneği’nde kaçak emlakçılıkla mücadele, Muhtarlar Derneği’nde muhtarların çalışma koşulları, Şoförler Odası’nda ise trafik yoğunluğuna getirilebilecek çözümler masaya yatırıldı.
Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Adayı Mehmet Kocadon’a yapılan ziyaret başta olmak üzere birçok görüşmede seçim çalışmalarının medeni bir ortamda geçmesi yönünde yapılan çağrılar dikkat çekti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.