Bodrum Gündem

Bedelini Ödediniz

07.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Gündoğan’da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bodrum Gündem/7 Şubat 2014 purchase metoclopramide

Başkan Kocadon, Gündoğan Beldesi’ne bağlı Küçükbük Koyu’ndan başladığı ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaştı. Başkana, Gündoğan ziyaretleri sırasında, buy Aciclovir online baskan mehmet kocadon gundogan halkinin ilgisiyle karsilasti (6)Cumhuriyet Halk Partisi Gündoğan Belde Başkanı Hilmi Pilevne, Belde Kadın Kolları Başkanı Semral Pilevne, partililer ve eşi Hülya Kocadon eşlik etti.

Başkan Kocadon, Gündoğan Küçükbük’te vatandaşlar ile sohbet ettikten sonra Gündoğan Limanı’nı ziyaret etti. Başkan Kocadon’un limandaki Balıkçılar Kahvesi ziyareti sırasında, “Gündoğan’a Hoşgeldin Başkanım. Gündoğan Gençliği” yazılı açtıkları pankart ile başkanı karşılayan belde gençleri, başkan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Gündoğan Limanı’ndan sonra esnafları ziyaret ederek Çarşamba Pazarı’nı da gezen başkan, pazar esnafına hayırlı işler dileklerinde bulundu. Başkan Kocadon, pazara gelen vatandaşların da ilgisi ile karşılaştı.

baskan mehmet kocadon gundogan halkinin ilgisiyle karsilasti (4)Başkan Kocadon’u CHP’ye geçtiği için tebrik etti…
Küçükbük’te bulunan Muhtarın Yeri Restoran’a da uğrayan Başkan, burada vatandaşlar ile bir araya geldi. Gültekin Kural isimli bir vatandaş Başkan Kocadon’a, “Erdemli bir görev yaptınız ve bedeller ödediniz. Bu bedelleri ödemenize ve size çok fazla teklifler yapılmasına karşın Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katıldınız, sizi kutluyorum” diyerek şunları kaydetti: “Ben kırk dört yıllık Cumhuriyet Halk Partisi siyaset okulunda yetişmiş, yetmiş dört yaşında bir ağabeyinizim. İnönü’nün başkanlığı zamanında, gençlik kolu başkanı olarak, siyasete ilk adımımı attım. Dürüstlük abidesi ve simgesi Ecevit’in, ilçe ve il yönetim kurulu üyeliğini yaptım. Yüce Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı o yüce Karadeniz’in Samsun’undan yetişmiş bir ağabeyinizim. On beş yıllık belediye başkanlığı döneminizde, sizin biyografinizi ve otobiyografinizi analiz ettim. Erdemli bir görev yaptınız ve bedeller ödediniz. Size çok teklif gelmesine karşın, Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılmanızdan ötürü, teşekkürlerimi, şükranlarımı sunarım. Genel merkezimiz bu dönemde, yerel yönetim dönemlerinde, Türkiye genelinde büyük projeler üretiyorlar. Siz de inanıyorum ki ana kentimizle birlikte bu projeleri, sosyal demokrat politikalar ile yapacaksınız. Bunlar çevreden merkeze doğru yapılır. Merkez gelişmiştir, çevre az gelişmiştir. Sizin de bu projeye aynen uyacağınıza inanıyorum ve burada yüce halkıma şunu söylemek istiyorum; Değerli dostlar, saygıdeğer hanımefendiler, gençler; ülkemiz bir kaosa gitmekte, sürüklenmekte. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hırsızlıklar, yolsuzluklar yapılmakta. Bu sadece şikayetle, iftirayla da değil, kanıtlarıyla beraber. Önümüzdeki Salı günü Halk TV’de saat 13:30’dan itibaren Sayın Genel Başkanımızın sunumunu izlemenizi tavsiye ediyorum. Artık bütün ayrıntıları bırakarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin şemsiyesi altında ancak bu düzeni yıkabiliriz. O nedenle diyorum ki, bir düzen ki; herkes kendi yaşamında mutlu olsun ve ülkemizin geleceğinden daha da umutlu olsun. Bir düzen ki; herkes baskan mehmet kocadon gundogan halkinin ilgisiyle karsilasti (14)bizler gibi güvenle bakabilsin yaşlılığına. Emeğin yarattığı değer, emeği verenlerde biriksin. İnsan insanı, bu din bezirganları, bu ülkeyi sömüremesin. Ne yoksulluk, ne baskı, ne ezilen, ne ezen; insanca, hakça bir düzen. On iki yıldır Tayyip’e bağlandık kaldık. Ne bir vefa gördük, ne de fayda bulduk. Artık her türlü umudu Kemal’de bulduk. Halkın tek umududur Kılıçdaroğlu.”

ÇILGIN PİDECİ’DEN BAŞKAN KOCADON’A ÖZEL PİDE 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gündoğan’daki esnaf ziyaretleri sırasında Çılgın Pideci olarak bilinen Kardeşler Pide Pizza ve Lahmacun restoranında usta Kadir Sert’in isteğini kırmayarak pide yedi. Kadir Sert, Başkan Kocadon’a, generic Retin-A “Başkanım sizi yolun başında gördüm ve hemen pidenizi fırına verdim. Bu pide sizin için özel yapıldı.” diyerek pideyi ikram etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.