Bodrum Gündem

Hedef 4 Yılda Süper Lig

07.02.2014
0
A+
A-

Ak Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Ali Server YazganBB Bodrumspor’u ziyaret etti. Yazgan ziyaretinde oldukça iddialı bir söz verdi ve Bodrumspor’un 4 sene içinde Süper Lig’e çıkacağını söyledi.

Purchase Retin-A Bodrum Gündem/7 Şubat 2014

Ak Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Ali Server Yazgan,Bodrumspor’u Gümbet tesislerinde ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Akif Demiröz, Gümüşlük Belediye order clonidine ali server yazgan bodrumspor ziyareti 5Başkanı Mehmet Tire, Ak Partili kurmaylar yer aldı. Ak Parti heyetini tesislerde BB Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve bazı yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette Ali Server Yazgan, Bodrumspor’un 4 sene sonra Süper Lig’e çıkacak kapasitede olduğunu ve bu konuda elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

KULÜBÜ KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYECEĞİZ

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Bodrumsporiçin elinden geleni yaptığını söyleyen Ali Server Yazgan; “Mehmet Kardeşim ve Rıza Kardeşim Bodrumspor’un ayakta kalması için çok şey yaptı. Çok iyi biliyoruz ki spor kulüplerinin ayakta kalması tek başına mümkün değil. Mutlaka ilçenin her kurumuyla sahip çıkması gerekir. BizBodrumspor’un kimseye muhtaç olmadan başarıdan başarıya koşacağının garantisini veriyoruz. Ayrıca yeni stadımız çok güzel oldu. Bu stadı spor turizmi için kullanabiliriz. Bodrum’un havası, güzellikleri, oksijeni başka hiçbir yerde yok. Antalya’dan hava olarak çok daha iyi durumdayız. Bu yüzden spor turizmini rahatlıkla hayata geçireceğiz” dedi.

Spor ve sanata siyaset sokulmasına karşı olduğunu da belirten Ali Server Yazgan, Bodrum Yarımadası’nda yetenekli bir çokçocuk ve gencin olduğunu, bu çocukları Bodrumspor çatısı altında birleştirip Türk sporuna kazandırmak hedefinde olduklarını da söyledi.

ali server yazgan bodrumspor ziyareti 43. LİGDE GÖRMEDİĞİMİZ BİR TARAFTAR KİTLEMİZ VAR order metoclopramide

Ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirten BBBodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ise bütçelerinin az olmasına rağmen başarı için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Desteklerle önemli yol katettiklerini ifade eden Karakaya, son yıllarda Bodrumspor’a ilçenin desteği ve ilgisinin arttığını söyledi. Karakaya taraftar sayısında ciddi oranda bir artış yaşadıklarını da söyledi ve çoğu 2. ve 3. Lig takımlarında olmayan bir taraftar desteği olduğunu belirtti.

Ziyarette BB Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Ak Parti Bodrum Belediye Başkanı Ali Server Yazgan’a Bodrumsporforması hediye etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. ziyaaa dedi ki:

    son zamanlarda şener şen in filmde ziya karakteri vardı,onun yolunda ilerlemekte akp adayı,atma ziyaaaa