Bodrum Gündem

Taksici Esnafına Hizmet boynumuzun Borcudur

07.02.2014
0
A+
A-

S.S. 198 Torba Taksiciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi taksi şoförleri Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Gündem/7 Şubat 2014

Kooperatif Başkanı Fatih Uysal ziyaret ile ilgili şu açıklamayı yaptı; Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon’a bir teşekkür ziyaretinde bulunduk. Teşekkürümüzün sebebi ise torba taksi durağı ziyaret 7bize kazandırmış olduğu yeni durak binasıdır. Daha önce kullandığımız bina kulübe bile denmeyecek kadar sağlıksız ve kullanışsızdı. Ama sağ olsun Sayın Mehmet Kocadon tüm taksi duraklarını sıfırdan tek tip ve Bodrum mimarisine uygun ayrıca dört mevsim daha kullanışlı bir modern bir hale getirdi. Biz taksi şoförlerinin yanı sıra müşterilerimiz de yeni binamızı çok beğendiler ve ‘size yakışan da buydu’ buy Paxil buy metoclopramide online Nexium online diyorlar. Bir belediye başkanının İlk defa 24 saat direksiyon sallayan taksi esnafını düşünüp duyarlı çalışmasından dolayı tüm taksici arkadaşlar adına kendisine teşekkür ederiz.

CEFAKAR ŞOFÖRLERE HİZMET VERMEK BİZİM BORCUMUZ…

Kendisine yaptıkları ziyaret için taksi esnafına teşekkür ettiğini söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon sözlerine şöyle devam etti; “Bu anlamlı ve sürpriz ziyaretleri nedeniyle Torba Taksiciler Kooperatifine çok teşekkür ederim. Bodrum’un yükünü taşıyan ve günü geldiğinde 24 saat direksiyon başında olan Bodrumumuzun güler yüzlü cefakar şoför arkadaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bodrum’a gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz en çok bu arkadaşlarımız ile zaman geçirmekteler. Şoför arkadaşlarımız ne kadar mutlu ve sağlıklı olurlarsa Bodrum’a gelen misafirlerimize de o kadar iyi hizmet verirler. Biz de Bodrum Belediyesi olarak taksici arkadaşlarımızın 24 saat içinde bulundukları daha modern ve yaz kış daha verimli kullanabilecekleri binaları sıfırdan yaptık. Bu binalar sayesinde onlara bir nevi yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.”

Ziyaret sonunda S.S. 198 Torba Taksiciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fatih Uysal yeni hizmet binasının Torba Taksiciler Kooperatifine kazandırılması sebebiyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.