Bodrum Gündem

Bodrumspor’un Çınarları

08.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı CHP Bodrum Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrumspor’da 1970’li yıllarda top oynamış Bodrumlu çınarların davetine katıldı.

Bodrum Gündem/8 Şubat 2014

Bodrum Atatürk Caddesinde bulunan Otantik Ocakbaşı Restoran’da Bodrumspor 1970’liler gurubu tarafından her ay düzenlenen yemeğe Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon, treatment with Cialis bodrum spor çınarları ve kocadon (13)Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Cevat Soysal, Vedat Bozbey ve takımda 1970’li yıllarda forma giymiş isimler katıldı.

Yemeğin organizasyonunu yapan Hüseyin Kahraman, fırsat buldukça 70’ler gurubuyla bir araya geldiklerini ifade ederek, buy Nolvadex online “Başkanım davetimizi kırmayarak aramıza katıldığın için teşekkür ederiz. Bizler her fırsatta bir araya gelerek eski günleri yad ediyoruz. Bizim ortak sevdamız Bodrum’dur, Bodrumspor’dur. Bodrumspor’un daha iyi yerlere gelmesi de en büyük temennimiz” get Naltrexone dedi.

bodrum spor çınarları ve kocadon (18) “BODRUMSPOR BÜNYESİNDE YÜZLERCE ÇOCUĞUMUZ SPORLA TANIŞIYOR”

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da spora verdiği önemi her fırsatta dile getirdiğini belirterek şunları söyledi: “Ben bugün sigara içmiyorsam, sigaraya hiç yaklaşmamışsam buradaki ağabeylerimin sayesindedir. Onların vesilesiyle ben de bir dönem Bodrumspor’un 1 numaralı formasını şerefle taşıdım. Bodrumspor formam 1 numaraydı. Bodrumspor’un daha iyi yerlere gelmesi, sizlerin olduğu gibi benim de dileğim. Bodrumspor bünyesinde yüzlerce çocuğumuz sporla tanışıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte çok daha fazla gencimiz bu vesileyle sporla tanışacak. Sizlere Bodrumspor’a verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum”

Bodrumspor 70’liler grubunun düzenlediği yemeğe Bodrum’un çınarları olarak anılan Hüseyin Kahraman, Cevat Soysal, Vedat Bozbey, İbrahim Bilgiç, Ali Çelik, Mehmet Atmaca, Mustafa Yuvanç, Mustafa Cansevdi, Serdar Eskitürk, Mustafa Tinaztepe, Ali Öncü, Ahmet Öncü, Ali Biner, Mehmet Barut, Yılmaz Kırık, Süleyman Kılavuz, Erkan Koyunbaba, Ender Kasal, Sayın Burku, Yaşar Yıldız, Uğur Sert, Mehmet Bay, Ali Çırakoğlu, Mustafa Polat, Şenel Toker, Atilla Sarıyer ve Neşet Helvacı katıldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.