Bodrum Gündem

ÇİKO SERGİDE YENİ YUVASINI BULDU

08.02.2014
0
A+
A-

Ressam Hakan Derya Ömürlüoğlu’nun sokak hayvanlarına destek amacıyla açtığı Karabaş, Çomar ve Diğerleri “ isimli   köpek resimlerinin yer aldığı sergiye ilgi büyük oldu.  Sergiye köpekleri ile katılan hayvan severler tarafından getirilen bir sokak köpeği yeni yuvasını buldu.

Bodrum Gündem Haber 08/02/2014 Albendazole without prescription Order Retin-A online cheap albuterol

OASİS Alış Veriş Merkezi tarafından sokak hayvanlarına destek amacıyla başlatılan    Ev Siz’siniz Projesi kapsamında Oasis Sanat Galerisi’nde ressam Hakan Derya Ömürlüoğlu’nun açtığı Karabaş Çomar ve Diğerleri isimli resim sergisi büyük ilgi gördü. OASİS Yönetim Kurulu Başkanı Mazhar Vardar, Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu ve sergiye köpekleri ile birlikte katılarak hayvan severlerinde destek verdiği sergide Ömürlüoğlu’nun fotorealist teknik ile kuru pastel boya kullanarak yaptığı 32 köpek resmi yer aldı. Sergideki köpekleri son bir buçuk yıl içerisinde Turgutreis, Yalıkavak ve Bodrum barınaklarında gördüğü köpeklerden esinlenerek yaptığını belirten Ömürlüoğlu “Bodrum sokak hayvanlarına en çok sahip çıkan ve duyarlı olan bir kentimiz. 2010 yılında yerleştiğim ilçede sokak hayvanları ve bakıma muhtaç köpekler için sanatçı olarak benimde yapabileceğim bir şeyler olduğunu düşündüm ve bu çalışmayı yaptım. Sergideki eserlere ve buraya getirilen yuva sahibi arayan sokak köpeklerine olan ilgi beni çok mutlu etti, serginin ve projenin amacına ulaştığına inanıyorum” dedi.

Sergideki eserleri izlemeye gelen Gümbet Lunapark İşletmecisi 52 yaşındaki Vedat Güzelküçük,  2 yaşındaki Çiko isimli sokak köpeğini sahiplenerek evine götürdü. Sergide hayvan severler tarafından getirilen üç yavru köpekte yeni yuvalarına gönderildi. Sergi 28 Şubat tarihine kadar ziyarete açılacak.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.