Bodrum Gündem

Şoförler Başkanını Seçiyor

09.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri bu gün yapılıyor. OASİS Nurol Kültür merkezinde saat 10 itibarı ile başlayacak konuşmaların ardından saat 11:00 gibi oy kullanma işleminin başlaması bekleniyor. Başkanlık için üç adayın yarıştığı seçimde mevcut Başkan Aytekişn Çanakçı kırmızı, Hasan Kablı beyaz ve Mehmet Güner ise mavi oy pusulası ile soför esnafından oy isteyecekler.

esomeprazole price buy methotrexate online
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-9 Şubat 2014

Yaklaşık 2 aydan bu yana süren Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık ve Yönetim Kurulu seçim süreci boyunca her order Fluconazole şoförler odası seçimleri (5)üç aday da odaya bağlı 1.677 üyeye tek tek ulaşarak projelerini anlattılar ve destek istediler.

Mevcut Başkan Aytekin Ç:anakçı “Büyükşehir büyük projeler” , Hasan Kablı “Birlik, beraberlik ve Barış içinde çalışmak için geliyoruz” Mehmet Güneri ise “Hakların savunulup geliştirildiği yerde o hakların korunması mümkün değildir” sloganı ile yola çıktılar. Mevcut Başkan Aytekişn Çanakçı kırmızı, Hasan Kablı beyaz ve Mehmet Güner ise mavi oy pusulası ile soför esnafından oy isterken, her üç aday da seçim başlamadan önce birlik ve hoşgörü mesajı verdiler.

Her üç adayın da iddialı olması nedeni ile çekişmeli bir seçim olacağı beklenirken, 1.677 üyenin büyük bölümünün oy kullanması bekleniyor.

OASİS Nurol Kültür merkezinde saat 10 itibarı ile başlayacak konuşmaların ardından saat 11:00 gibi oy kullanma işleminin başlaması beklenirken, oy kullanma işlemi ise saat  17:00 itibarı ile sona erecek.

2010 yılında da yine aynı adaylar seçim yarışına girmişler ve bu yarıştan Aytekin Çanakçı Başkan olarak seçilmişti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.