Bodrum Gündem

Şoförler Odası Oylama İşlemi Başladı

09.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Şoförler ve Otomobiciler Esnaf Odası Başkanlık ve Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi için oylama işlemi başladı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-9 Şubat 2014

Bodrum Şoförler ve Otomobiciler Esnaf Odası Genel Kurulu “Divan”Aytekin Çanakçı’nın önergesi ile oy birliği ile Muğla Esnaf Odaları şoförler odası seçim (6)Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız Başkanlığında divan oluşturuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Faaliyet Raporları okundu. Faaliyet Raporu ve Bütçelerin genel kurul tarafından onaylanmasının ardından konuşmalara geçildi.

İlk sözü alan mevcut Başkan Aytekin Çanakçı ve Hasan Kablı “Oda seçimlerimiz hepimize hayırlı olsun” diyerek kürsüden inerken, Mehmet Güner yaklaşık Prozac price 25 dakika özellikle mevcut Başkan Aytekin Çanakçı ve Hasan Kablı’ya yönelik eleştirilewrde bulundu. Mehmet Güner’in konuşması sırasında ortam gerilirken, Güner’in Bodrum Ticaret Odası tarafından desteklendiğini söylemesi ile Kablı divandan cevap hakkı istedi. Kürsüye gelen Kablı sert bir şekilde “Eleştirilrin haksız olduğunu ve Mehmet Güner’in 200 bin liraya satmadığı oda binası için 160 bin lira faiz ödemiştir.” dedi. Ardından cevap hakkını kullanan Aytekin Çanakçı’da Mehmet Güner’in eleştirilerini yanıtlayarak eleştirilerini ardı ardına sıraladı.

Bodrum Şoförler ve Otomobiciler Esnaf Odası Genel Kuruluna Bodrum Esnaf Odası Başkanı Mustafa Danacı ve Yardımcısı Naltrexone online Erdoğan Başeğmez’de katıldı. Konuşmalardan sonra oylama işlemine geçildi…

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.