Bodrum Gündem

Ali Server Yazgan Turgutreis’te

11.02.2014
0
A+
A-

Geçtiğimiz hafta kamu ve sivil toplum kuruluşlarına kamu ziyaretlerini tamamlayan AKP Bodrum Yarımadası Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan saha çalışmalarını Turgutreis’te sürdürüyor.

order methotrexate Generic Cialis Bodrum Gündem /9 Şubat 2014 Fluconazole no prescription

CHP ve MHP’nin de yoğun olarak çalıştığı Turgutreis’te seçim çalışmalarına başlatan Ali Server Yazgan 1994-1999 yılları arasında belediye meclis üyeliği, 1999-2009 yılları arasında da ali server yazgan turgutreiste (2)belediye başkanlığı görevini yürüttüğü Turgutreis beldesinde halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Yazgan “Bugün gerek Pazar yerinde gerekse merkezde karşılaştığımız ilgi ve alaka, geçmiş yıllarda bölgeye gerçekleştirdiğimiz hizmetlere gösterilen vefanın bir sonucudur. Yerel seçimlerde Turgutreis’in Ak Parti için en iddialı bölgelerin başında geleceğini düşünmekte yanılmamışız.”  dedi.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde oldukça yüksek seçmene sahip olan Turgutreis’te başta MHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve CHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yoğun bir seçim çalışması yapıyor. Turgutreis’ten alınacak oylar seçim kazanılmasında önemli bir yer tutuyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.