Bodrum Gündem

TAYYİP LOBİSİ

12.02.2014
0
A+
A-

-Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan’ın demokrasiye uymayan isteklerine
karşı çıkabilir mi?.
-Cemil Çiçek, Başbakan Erdoğan’ın yaptığı yanlışları söyleyebilir mi?.
-Necdet Özel, Başbakan Erdoğan-Cemaat işbirliği ile “Terör Örgütü Kurmak ve yönetmek” suçlamasıyla, Komutanı ve eski Genelkurmay Başkanının zindana atılmasına karşı çıkabildi mi? Yanındaki tüm komutanları alıp götürseler, sesini çıkarabilir mi?
-Hasan Erbil, Erdoğan’ın her gün Anayasayı-Siyasi Partiler Kanununu ihlal etmesi karşısında görevinin gereğini yerine getirip, yasal uygulama yapabiliyor mu?.
-Medya, halkın doğru haber alma hakkını koruyabiliyor mu?.

Türkiye’de; Cumhurbaşkanı-TBMM Başkanı-Genelkurmay Başkanı- Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı ve Medya, Başbakana karşı uyarma-ikaz etme-doğruları gösterme-ülkeyi felakete götürecek uygulamalarını demokratik kurallarla engelleme görevlerini yapmazlarsa, ülkede tek adam faşizmi var demektir.
Üstelik Başbakan; Sağlıklı düşünemiyorsa, iktidar hırsı, hesap verme korkusu aklının ve vicdanının üstüne çıkmışsa, ekonomik konularda çok sığ bilgiye sahipse, demokrat değilse, yalan söylemekten çekinmiyorsa, herkes iyi bilsin ki, gidiş felakettir…

Şimdi lütfen kendinizi Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen para sahibi bir yabancı yatırımcı veya çeşitli fonları yöneten bir finans uzmanı olarak düşünün ve hem elinizdeki ekonomik verilere, hem de TC Başbakanının son bir haftadaki söylemlerine bakıp, ne karar vereceğinizi bize söyleyin;
* “Türkiye’de paralel bir devlet var. Bunlar çete-suikastçı-Haşhaşin. Bunlar hem yargıda, hem poliste, hem de finans piyasasında çöreklenmişler. Faiz Lobisi-Vaiz Lobisi ülkeyi soymaktadırlar.”
* “Bu paralel Devlet işi içinde bir de TÜSİAD var. Sen git işine bak. Sen git üretim yap. Sen Türkiye’de bu iktidarın döneminde kazandığını hiçbir zaman kazanmadın. Bizden farklı şeyler alamazsınız. Bakkal dükkânı nasıl kontrol ediliyorsa vergilerde, defterlerle sen de kontrol edileceksin.”
*Başbakan Erdoğan El-Cezire Televizyonuna konuşuyor. Konuşma aynı anda tüm dünyaya İngilizce olarak yayınlanıyor.
Erdoğan; “Ben yolsuzluk dendiğinde şunu anlarım. Devletin kasası soyuluyor mu, soyulmuyor mu? Ayakkabı kutusu içerisinde söylenen olaylar
(4,5 Milyon Avro demiyor, olaylar diyor), Halk Bankasından alınan ya da soyulan para değildir.”

Sadece yazdığımız bu üç konuşmayı dinleyen bir yabancı yatırımcı bakın neler düşünür;
-Erdoğan beni aptal mı zannediyor? Paralel Devlet olan bir yere ben niçin yatırım yapayım. Başbakan olarak sen paralel devletten şikâyet ediyor ve yargıya verip yok edemiyorsan, ben niye bunlarla uğraşayım. Dertsiz başımı niçin derde sokayım. Paramla rezil mi olayım? Ben yokum…
-Başbakan Erdoğan kendi ülke ekonomisinin % 60” ını oluşturan yatırımcıları bünyesinde bulunduran TÜSİAD’ a hakaret ediyor, onları tehdit ediyor.
Kendi yatırımcısına bunu yapan bana neler yapmaz? Ben yokum…
-Başbakan Erdoğan, yolsuzluk denince sadece devletin soyulmasını anlıyor. Demek ki Türkiye’de beni soyup soğana çevirseler, benden zorla rüşvet alsalar, bu yolsuzluk sayılmayacak.
Başbakan’ın dediğine göre; Türkiye’de herkesi dinliyorlar, polis sahte delillerle insanları hapse atabiliyor, adamın evinde ayakkabı kutuları içinde 4,5 Milyon Avro avanta bulunuyor ve bu yolsuzluk olmuyor.
Geç efendi geç, önce Başbakanınızı ve kendinizi düzeltin sonra yabancı sermaye bekleyin. Ben yokum kardeşim, size hayırlı işler…

Değerli Okurlar;
İşte Türkiye’nin kalkınmasını-büyümesini-demokratikleşmesini engelleyen lobinin gerçek ismi, “Tayyip Lobisidir.”
Bu lobi, demokratik yolla, ülkenin başından atılmazsa, Türkiye’nin parçalanması kaçınılmazdır. 30 Mart son durak, daha ötesi yok. Ya bitecek, ya biteceğiz…

Not: Başbakan Erdoğan, Salı günü grup toplantısında, şehitlik-vatan sevgisi üzerine hamaset yaparken, Diyarbakır’daki tüm ilan tahtalarında, PKK Terör Örgütü önderi ve tüm şehitlerimizin katili Öcalan denen sapık caninin afişleri asılmıştı. Yazıklar olsun, milyarlarca defa yazıklar olsun.
Türk Milleti size bunun için mi oy verdi? Yazıklar olsun…

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Şubat 2014
Rifat Serdaroğlu

.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.