Bodrum Gündem

Tesettür Oteli Olmasın mı?

Tesettür Oteli Olmasın mı?
14.02.2014
0
A+
A-

AKP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, “Sahillere ruhsatları kim verdi? 15 yıldır Bodrum’u yöneten CHP belediyeleri vermedi mi? Ruhsatları siz verdiniz, suçu bize atıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu…” dedi.

Bodrum Gündem/14 Şubat 2014

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Konacık Belde Teşkilatının düzenlediği toplantıda konuşan Yazgan, yine gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu. İlginin yoğun olduğu bodrumda tesettür oteli olmasın mı (3)toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Akif Demiröz, Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, Konacık Belde Başkanı Necmettin Kızılkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Bu Seçimi Kazanacağız…

buy levonorgestrel “Bodrum yarımadası Ak Parti belediyesi ile gurur duyacak” sözleriyle partililere hitap eden Yazgan, şunları söyledi: “Buradan size söz veriyorum. Allah’ın takdiri ve Bodrum yarımada halkının iradesi ile bu seçimi kazanacağız. Zaten bu ikisi olmaz ise başarı gelmez. Biz cenabı Allah’ın takdirini kazanmış insanlarız, bizler iyi insanlarız. Yaratılanı yaratandan dolayı seven ve halkına hizmet etmiş insanlarız. Şimdi sıra Bodrum halkının takdirine kalmış, o takdiri de biz elde etmeliyiz. Nasıl elde edeceğiz, çalışarak yarım adayı karış karış dolaşarak. Bir haftadan beri yarımadanın bir çok yerine ziyarette bulunduk. 4 günde 4 bin insan ile tokalaştık.”

Bana Bin Elaman Daha Lazım buy Valtrex online

Yarımada Belediyelerinde 2 bin çalışan personelin olduğuna dikkat çeken Yazgan “Bu arkadaşların hiç birinin kılına zarar gelmeyecek. Bu arkadaşlarımızın hepsi bizler ile yarımadaya hizmet vermeye devam edecek. Bunun dışında hiç kimsenin sözüne inanmasınlar, çeşitli kadrolaşmalar çeşitli vaatler duyuyorum. Siyasi partilerden veya başkan adaylarından… Bu arkadaşlar Ak Parti ile hizmet vermeye devam edecekler, buradan söz veriyorum. Bir müjde daha vermek istiyorum. Bodrum yarımadasında hizmetlerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde devam etmesi için Bodrum yarımada belediyesine yaklaşık bin eleman daha lazım, bırakın işçiyi memuru çalışanı işten çıkarmayı bana bin elaman daha lazım.” dedi.

bodrumda tesettür oteli olmasın mı (1)Bodrum’un Üzerinde Vesayet Var…

Bodrum yarımadasının üzerinde bir entelektüel vesayet bir de magazin vesayeti olduğunu ifade eden Ali Server Yazgan “Bizde diyoruz k; demokrasi şehidimiz merhum Adnan Menderes’in dediği gibi yeter artık söz milletindir. Bu millet artık neyin ne olduğunu gördü. Bodrum yarımadasının ekonomisini kadınlar adeta ele geçirmişler. Her yerde çalışan onlar ama erkekler kahvede oyun oynuyorlar. Sizler çocuklarınıza ailenize sahip çıkıyorsunuz. Bodrum yarımadasına da sizler sahip çıkacaksınız. Başta Başbakanımız ve bizler sizlere çok önem veriyoruz, siz kadınlar bizim başımızın tacısınız.” Dedi.

Kadınlara Ücretsiz Stant Verilecek

AKP Belediye Başkan Adayı Yazgan kadınların ev ekonomisine katkı sağlamaları için stantları ücretsiz vereceklerini söyleyerek şöyle konuştu; “Gezdiğim pazarlarda gördüm, kadınlarımız el becerisi ve yetenekleri ile yaptıkları ürünlerini aile ekonomisine katkıda bulunmak için satmaya çalışıyorlar. Neden bu kadınlara, Bodrum yarımadasının en güzel yerlerinde ücretsiz stant verilip ürünleri sattırılmıyor. Bu pazarlar sadece sosyeteye mi ait?”

purchase Accutane Tesettür Oteli Olmasın Mı?

AKP’yi 12 yıldan bu yana öcü gibi gösterdiklerini kaydeden Yazgan “Hükümetimiz 12 yıldır alkolü yasakladı mı? Diye sordu. Yazgan tesettür otelleri ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Yazgan “Yarımadanın bazı yerlerinde tesettür otelleri varmış, olsun size ne zararı var? Herkesin bir inancı, bir ananesi, bir geleneği var; herkes istediği gibi yaşar.  İnsanların özgür yaşama hakkını kim engelleyebilir? Biz plajlarda yüzen insanlara karışıyor muyuz? Bırakın herkes istediği gibi yüzsün. O denizler bize rabbimizin verdiği bir nimettir, özel plajlarda 2 bin lira verip denize girmeye sadece sizin mi hakkınız var? Bizde denize girip yüzmek istiyoruz, bizim de hakkımız var.” dedi.

İki belediye başkan adayının da  Mehmet olduğunu ve tarihte Mehmet’lerin Ali’leri yenemediğini de esprili bir şekilde anlatan Yazgan  “Benim adım da Ali.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. ali acar dedi ki:

    ali server yazgan turizmde her iki memetten daha başarılı olur. akp den önce tekel ispito içiriyordu akp geldi rakı markası yüze çıktı. turizm patladı bodrumun yüzü güldü. bodrum zenginleşti. bodruma milastan su getiren akp. mumculardanda su getiren anap CHP nin bodruma ne hizmeti olmuş? ali server hepsinden ilericidir. hepsinden kültürlü ve sosyaldir. bodruma çok hizmeti olur. korkmayın