Bodrum Gündem

Gözyaşı

15.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Tepecikli gençlerin davetinde duygusal anlar yaşadı.

Bodrum Gündem/14 Şubat 2014 where can i buy Plavix

Tepecikli gençler tarafından Bodrum Bitez Sultan Restoran’da düzenlenen yemeğe katılan Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, gözyaşlarına hakim olamadı. Başkan kocadonun gözyaşları (3)Kocadon’u restorana gelişi sırasında havai fişeklerle karşılayan gençler, üzerinde “Hepimiz giyerdik eskiden ayağımıza çarık, altımıza basmadan bir don. Biz Bodrum’a sevdalı, sana yürekten bağlıyız sevgili abimiz, Mehmet Kocadon” yazılı pankart açtılar. Gösterilen sevgi karşısında duygulanan Başkan Mehmet Kocadon, teşekkür konuşması yaparken boğazı düğümlendi ve konuşmakta zorlandı. Kocadon, “Muhteşem bir güzellik, muhteşem bir sevgi. Hayatta en güzel şey de sevilmek. Ben bunu zor günlerimde, Bodrum halkından gördüm. Şuanda gerçekten tüylerim diken diken” dedikten sonra gözyaşlarını gizleyemeyen Kocadon özür dileyerek konuşmasını yarım bıraktı.
Gençlerin bu yoğun sevgisine kayıtsız kalamayarak, duygu seline kapılan Başkan Kocadon, daha sonra kendini toparlayarak “Hülya hanım da orada.” diyip eşine gülümsedi. Başkan Kocadon, “Kusura bakmayın biraz duygulandım ama sizlerle olmak çok güzel. Gönlünüzden ne geçiyorsa, tüm güzellikler sizinle beraber olsun. Çok mutluyum, sağ olun.” diye konuştu.
kocadonun gözyaşları (6)“Bodrum’un Her Yerini Kucaklar Mehmet Kocadon”
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaşanan bu duygusal anların ardından tekrar mikrofonu alarak gençlere seslendiği konuşmasında şunları söyledi:
“Öyle bir yerde yaşadım ki arkadaşlar. Şimdi bizim üst kimliğimiz Bodrum, çünkü yarımada tek oldu. Ama ben Eskiçeşme Mahallesi Saray Sokak No 1.’denim. Efem de oradandır. Tam öyle bir yerdir ki bu… Yukarısı Yeniköy, aşağısı Tepecik, önü de Eskiçeşme yani ben esasında Bodrum’un göbeğinden bir insanım. Bir özelliğim de var; biliyorsunuz babam İstanköy doğumlu olduğundan Kumbahçe’yi ve Umurça’yı da kaplarız biz. Bodrum’un her yerini kucaklar Mehmet prices of Combivent kocadonun gözyaşları (16)Kocadon. Babam, özellikle belli bir yaştan sonra yaşamını köyde sürdürdüğü için çift sürmesini de, saman tepmesini de, mandalina dibi çapalamasını da bilir”

“Umut Cumhuriyet Halk Partisi, Gelecek Bodrum” Cialis without prescription
Başkan Kocadon, “Türkiye’nin umudu Cumhuriyet Halk Partisidir” diyerek, “Bakın dikkat edin, bu 30 Mart seçimleri var ya, bu manevi çöküşü tekrar umutlandıracak, buna tekrar ışık olacak çünkü Türkiye’nin dünyaya açılan medeni kapısı Bodrum, Türkiye’ye öyle bir ışık ve umut olacak ki… Türkiye için, gelecek için umut Cumhuriyet Halk Partisi, gelecek Bodrum. şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.