Bodrum Gündem

İyi Günde de, Kötü Günde de, Hep Arkasında

15.02.2014
0
A+
A-

buy levonorgestrel

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, Turgutreis’te yaptığı ev ziyaretinde Akçaalanlı vatandaşlarla bir araya geldi. İyi günde olduğu gibi kötü günde de eşinin her zaman yanında olan Hülya Kocadon hanımefendiliği ve mütevaziliği ile dikkat çekiyor.

Bodrum Gündem/14 Şubat 2014

Eğitimci olan Başkan Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret sırasında Hülya Kocadon’a Turgutreis Belde Kadın hulya kocadon akcaalan (7)Kolları Başkanı Ender  Taşören ve CHP Turgutreis Belde Kadın Kolları üyeleri de eşlik etti. Halise Süzen ve Bekir Süzen çiftinin Turgutreis Beldesi Akçaalan Mahallesi’ndeki evine konuk olan Hülya Kocadon, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Hülya Kocadon, vatandaşların isteklerini bir bir not aldıklarını belirterek, “Bunları projelendireceğiz ve sorunların çözümü için çalışacağız.” dedi.
“Annem de bu köylü”
Çocukluğunun bir bölümünü geçirdiği Akçaalan’a gelmekten dolayı mutluluğunu dile getiren Hülya Kocadon “Aradan çok uzun yıllar geçti ama biz çok eskiden beri gönül dostuyuz. Benim çocukluğum da buralarda geçti sayılır. Hep tatillerde teyzeme gelirdim. Annem de bu köylü, Akçaalanlı zaten. Yaşlılarımız bilirler. Burada misafir olarak sizleri tekrar gördüğüm için çok mutlu oldum.” dedi.
Bodrumlu Kocadon…
Hülya Kocadon, iyi günlerinde olduğu kadar kötü günlerinde de dimdik duran bir kadın olarak taktir topluyor. Eşi Mehmet Kocadon’un halkın içinden biri, Bodrumlu, geleneklerine ve göreneklerine bağlı bir insan olduğunu ifade etti. Hülya Kocadon, “O sizi anlayacak bir insandır.”  dedi.

hulya kocadon akcaalan (6)Mehmet Kocadon’un halktan biri olduğunu vurgulayan Hülya Kocadon eşi Mehmet Kocadon’u şöyle anlattı; “Gelenek ve görenekleriyle yaşayan, hatta sizlerden daha çok köylüdür, daha çok Bodrumludur. Bu nedenle sizleri anlayacak bir insandır. Hepimiz öyleyiz. Sonuçta ne olursa olsun, hiç kimse kendi özünü, geçmişini inkar etmemeli diye düşünüyoruz. Biz de aynı topraktan yetişmiş insanlarız. İyi niyetimize inanın ve güvenin. Başka  hiçbir şey demiyorum. . Bu eşimle 4. seçimimiz olacak ve her zaman şu ilkeyi gütmüşümdür; ben seçim sonrası da bir insanın suratına bakabilmeliyim. Dolayısıyla biz insanlara karşı hep dürüst olduk, asla iftira atarak, yalan sözlerle yol almadık. Hep derim ki; küçük yer burası. Pazarda, ölüde, diride, her yerde beraberiz. Ben sizin için fena bir şey söylersem, ömür boyunca utanır, yüzünüze bakamam.”

cheap Brand Viagra hulya kocadon akcaalan (4)“Merhabası, seçimden seçime değildir!”
Okullar konusunda yardım bekleyen vatandaşların sorularını yanıtlayan Hülya Kocadon, “Mehmet Başkan, okullara baya yardım yaptı. Sadece seçim için yapılan yardımlar da değildir bunlar. Mehmet Kocadon, 15 yıllık belediye başkanıdır. Hangi okula gitseniz, bir eserini bulursunuz. O seçimden seçime de yapmaz bunu. Yani merhabası, seçimden seçime değildir. Hiçbir okul müdürünü de bugüne kadar geri çevirmemiştir. Bazı adaylar nedense hiç yapmadıkları şeyi, seçimden önce yapmaya başladılar. Onu da halkımız takdir edecektir diye düşünüyorum.” diye cevap verdi.

hulya kocadon akcaalan (2) how to buy Plavix Bodrum’a Karşı Sorumluluğumuz Var…
Ülke gündemi ve gidişatı ile ilgili de görüşlerini ifade eden Hülya Kocadon, “Neyi beğeniyorsanız, artık o sizin yüreğinize kalmış bir şey ama bizim tek yumruk olmamız gerekiyor, ülke olarak tekrar güçlü olabilmek, gelecek nesillere çağdaş bir dünyada yaşam vaadi yaratabilmek için, lütfen bölünmeyelim, birlik beraberlik içinde olalım. Sonuçta Bodrum’a nereden gelirseniz gelin, hepiniz birer Bodrumlusunuz artık. Sizler bu topraklara gönül vermişsiniz artık. Burada ev kiralamış, ev almışsınız. Hep beraber Bodrum için oy kullanacağız. Bunu unutmayalım.” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.