Bodrum Gündem

Bahçeli Gençleri Uyardı: “Sokaklara Çıkmayın, Sandığa Gidin”

16.02.2014
0
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilat Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli’yi ağırladı. MHP Seçim İletişim Merkezi ve Konacık Belediyesi tarafından yapılan bazı tesislerinde açılışını yapmak üzere Bodrum’a gelen Genel Başkan Bahçeli’ye Bodrum Trandil Maketi, Değirmen Maketi ve su kabağı lambalarından hediye edildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-16 Şubat 2014

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı ve Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’yi misafir etti. Gümbet Seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren devlet bahçeli bodrumda (71)Bahçeli yaptığı konuşmada hükümete ağır eleştirilerde bulunurken, ülkücü gençlere de kanlı ve karanlık sokaklara çıkmamasını nasihat etti. Bahçeli konuşması sırasında medya ve medya patronlarına da sert eleştirilerde bulundu.

MHP’liler sabah saatlerinden itibaren miting alanına gelmeye başladılar. Genel Başkanın gelmesinin gecikmesi üzerine alanda bulunan yaklaşık 3 bin kişiyi coşturmak Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’a düştü. Mehmet Tosun yaptığı kısa konuşmanın ardından MHP’li Belediye Başkanları İbrahim Bilgi, Mehmet Onur Şahbaz ve Birol Aydın ile birlikte MHP Belde Başkanlarını ve seçim sürecinde yol arkadaşlığı yaptığı Remzi Güngör, Hülya Akın ve Mazlum Ağan’ı da sahneye davet etti. Geçtiğimiz hafta CHP’den istifa ederek MHP saflarına katılan Mahmut Özbelen’i ve DP geçmiş dönem ilçe başkanı Beyler Koca’yı da sahneye çağıran Mehmet Tosun’un oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

Bahçeli’nin gelmesi ile birlikte miting alanı biraz daha kalabalıklaşarak yaklaşık 5 bin kişiye ulaştı.

devlet bahçeli bodrumda (70)İLK FIRÇA MEDYA MENSUPLARINA…

Devlet Bahçeli konuşmasına başlamasının hemen başında Bodrum yerel gazetecilerinden birisine “Zaten yayınlamıyorsunuz, hiç olmaz ise gölge yapmayın.” Şeklinde uyarı yapması üzerine gazeteciler platformun üzerinden indirilirken bu sırada Mehmet Tosun yeşil beyaz renlerdeki Bodrum Spor atkısını genel başkanın boynuna taktı. “Devletin başına Devlet Gelecek’ sloganları ile konuşmasını sürdüren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP’nin 45. Yıldönümünü de kutladı. “Geleceği ve geleneği olan bir parti olarak tüm seçim çevrelerinde kendi adaylarımızla seçime katılıyoruz” diye konuşan Bahçeli  “Bu süreç içinde MHP’ye maddi ve manevi destek veren, aktif çalışmalarımız içinde olmayı düşünen tüm kardeşlerime, bu aziz milletin evlatlarına hoş geldiniz diyorum, başımızın üstünde yerleri var diyorum.” dedi.

Topamax online devlet bahçeli bodrumda (45)MUĞLA BÜYÜKŞEHİR OLMAYA UYGUN BİR İLDİR…

Muğla, özelde Bodrum, Marmaris gibi kentleri ile Türkiye’nin dünyaya açıldığı, dünyaya ev sahipliği yapmış olan bir bir şehir olduğunu ifade eden Bahçeli “30 Mart 2014 seçimleri, sadece belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri seçimlerinin ötesinde, Türkiye’nin siyasi geleceğini belirleyecek bir seçim olacaktır. Bu bakımdan tüm siyasi partilerimiz, bu seçimlere özen göstermelidir. Vatandaşlarımız, hiçbir şart altında mazeretleri sürmemelidir. MHP bu seçimlere çok büyük önem veriyor. Seçim çalışmalarını 30 Mart’a 283 gün kala başlatmış ve adaylarını erkenden tespit ederek Türk milletine tanıtmış ve seçim çalışmalarını sürdürmektedir. Bu seçimlerde 51 tane ilimiz, 30 tane de büyük şehrimiz olacaktır. Bu büyük şehirlerden biri de Muğla ilimiz olmuştur. Muğla ilimiz, nüfus artışı, burada yaşayan insanların sosyal, ekonomik ve kollektif ihtiyaçlarının karşılanması açısından büyükşehir olmaya uygundur.” dedi.

devlet bahçeli bodrumda (63)MUĞLA’YA İKİ MEHMET’İ KAZANDIRALIM…

Muğla’nın büyükşehir olması isabetli olduğunu söyleyen Bahçeli  “Ancak kurucu bir başkan lazımdır. Bu kişi bilgili olmalıdır. Tecrübeli olmalıdır, devletin tüm kurumlarını tanıyan önemli kademlerde görev almış olan bir değerli şahsiyet olmalıdır. Bu başkan da milletvekili olarak, Bodrum’un Muğla’nın ve diğer ilçelerinin bağrına basıp TBMM’e gönderdiği Mehmet Erdoğan beyefendidir.” buy Cialis online dedi.

Bahçeli konuşmasını n devamında ise “Mehmet Erdoğan’ın bu çalışmalarında başarılı olabilmesi uyum içinde çalışması, geçmişteki hizmetleriyle takdir toplamış değerli dava insanlarının yanında yer almasıyla başarılı olacağı kesindir. Örnek olarak, Bodrum Konacık belde belediye başkanı olarak Bodrum’a olağanüstü hizmetler sunmuş, hizmeti kaynağına gitmiş ve uygulamaya koymuş olan değerli bir belediye başkanımız, genç kardeşimiz Mehmet Tosun beydir.” Demesinin ardından çoşkulu bir alkış ve tezahürat yapıldı.  Bahçeli Mehmet tosun ile ilgili olarak konuşmasını şöyle sürdürdü; “Belde belediye başkanımız bu başarılı hizmetini Bodrum’un her tarafına yayıyor, her yerden sevgi seli akıyor, netice itibariyle artık Tosun’a Bodrum’a gel diyor. İki Mehmet’i Muğla’ya kazandırmamız lazım. Birisi Mehmet Erdoğan, birisi Mehmet Tosun. Bodrum’daki gelişme süreci, Mehmet Tosun’un dinamizmiyle Mehmet Erdoğan’ın büyükşehir imkanları ve tecrübesiyle birbirlerini tamamlayacak, birbirlerine tüm imkanlarını katacak, Tosun, Konacık’ın yıldızı olduğu gibi bu kez de Bodrum’un parlayan yıldızı olacak. Bu iki dava insanına başarılar diliyorum. Bodrumlular Tosun’u bağrınıza basıyor musunuz, desteğinizi veriyor musunuz, MHP’nin dünyaya açılan kapısı olan Bodrum’a Tosun’u başkan yapıyor musunuz?”

Miting alanını dolduran MHP’lilerde coşkuyla “Evet” karşılığını verdi.

devlet bahçeli bodrumda (61) purchase Prozac EVİNİN KAPISINDA ANDIMIZI OKUTACAĞIM…

AKP’ye oy verenlere yönelik olarak “11 yıl AKP’de bu şartları koruduğum gibi daha da artırdım, daha huzurluyum diyorsanız, Recep Tayyip Erdoğan’ın hep söylediği birlikte yürüyelim şarkısına siz de katılın, Allah yolunuzu açık etsin.” şeklinde hükümeti eleştiren Bahçeli “Bölünmenin eşiğindeyiz, çatışma kapımızda. Çocuklarımıza Andımızı okutmamayı, Ne Mutlu Türk’üm diyeni kaldırmayı, tüm kurumlarımızda T.C’yi kaldırmayı düşünen bir siyasi iktidarın Türkiye’yi nereye sürüklediğini tahmin etmek zor değil. Recep Tayyip Erdoğan, Türk kimliğine, Türk milletine her zaman karşı duruşuyla bunlara göz yumuyor. Hal böyle olunca Bodrum’dan sesleniyorum. Nerede ikamet edersen et, MHP’nin iktidarında evinin kapısına Ne Mutlu Türk’üm diyene yazacağım. Mahallenin çocuklarını evinin önüne toplayıp Andımızı okutacağım. Devletin tüm kurumlarına T.C yazdırmazsam namerdim.” dedi.

devlet bahçeli bodrumda (66)SEN DARBEYE BİLE LAYIK DEĞİLSİN…

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli konuşmasında darbe ile ilgili oldukça çapıcı görüşlere yer verdi; Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü; “Asayiş yok, adalet yok. Ama bir Recep Tayyip Erdoğan var. Gittikçe de bencilleşiyor, gururlanıyor, kibirleniyor ve yoldan çıkıyor. Öncelikle AKP’lilere sesleniyorum. Bu millet size önce yüzde 36, sonra yüzde 51 verdi. Üç dönem yapılan seçimlerde sizi mecliste en fazla vekil sayısına ve tek başına iktidara imkan tanıdı. Yasamayı eline aldın, yürütmeyi eline aldın. Sonra kalktın yargıyı siyasallaştırarak bağımsız yargıyı yandaş haline getirmek için HSYK’yı, AYM’nin yapısını anayasa değişikliği ile değiştirdin. Bana darbe yapıyorlar diye, gizli bir korku sarmış. Sana kim ne yapacak? Darbeye layık bir adam bile değilsin sen.”

Yasama, yürütme ve Yargı ile birlikte medyanın da Başbakan Erdoğan’ın güdümüne girdiğini kaydeden Bahçeli “Darbeye ne gerek var Türkiye’de. Kimi kandırıyorsunuz? Önemli darbeler yaşandı, milletçe sıkıntılarını çektik. Türkiye hiç ileriye gidemedi. Darbeden zulüm görenler var. Solcusu, sağcısı, milliyetçisi var. Kim isteyecek darbeyi Türkiye’de. Milletin iradesiyle gelmedin mi, bu millet iradesiyle seni götürmeyi bilmiyor mu ki darbe yapsın. Şimdi de yargı bana darbe yapıyor diyerek her şey zerinde kontrol kuruyor. Türkiye’de kuvvetler ayrılığına engel olmaya çalışıyor. Medya zaten yandaşı, yanaşması, baskısı ile kontrole girmiş. Yargı, yasama, yürütme ve medya Recep Tayyip Erdoğan’ın emrine girmiş BU kadar gücü görünce şaşırıyor. Güç alanını daha da genişletmeye çalışıyor. Birinci aşaması Cumhurbaşkanlığı seçimidir. İkinci aşaması, partisiyle bir kez daha iktidar olursa başkanlık sistemine geçip diktatörlüğe doğru gidiyor. Bunlar banan oy vermeye mecbur, stokta kömür var diyor.” Dedi.

devlet bahçeli bodrumda (73)GENÇLERİ UYARDI…

Konuşmasının en önemli bölümünü gençlere ayıran ve nasihat veren Devlet Bahçeli, gençlerin asla kavgaya karışmamalarını ve hesaplarını sandıkta görmeleri konusunda uyardı. Bahçeli şöyle konuştu; “Genç kardeşlerime sesleniyorum. Türk milletimizin evlatları, geleceğimizin teminatı. Bugün 18-25 yaş grubunda 10 milyonu aşkın oy kullanacak gencimiz var. Toplam seçmenin yüzde 13.9’u 18 yaşında oy verme, 25 yaşında seçilme hakkına sahip. Gençler dinamiktir, olayları önceden sezer, uygulamasıyla da dillendirir. Genç her yönüyle kabiliyet, zekadır. Şeytanın aklına gelmeyen, gencin esprili uygulamalarıyla herkesi uyandırır, yönlendirir. Bizim nesil ezilendi, baba ne diyorsa onu yapandı. Şimdi Y kuşağı televizyon karşısında, internet önünde dünyayı sabaha kadar 40 defa fırıldak gibi döndürüyor. Böyle bir nesil her tür demokratik hakkını kullanmalı, her tür zekasını ortaya koymalı, toplumun önderi, öncüsü olmalı. Ama tahriklere provokasyonlara düşerek o kirli, kanlı dibi görünmez yerlerde bulunmayın. Ne düşünceniz varsa, eyleminizi yapın, pankartı koyun, protestolarla ne yaparsanız yapın. Sakın sokağa girme, sokağın kanına bulaşma. Onun yerine sana camekanlı sandıklar geldi, içi de dışı da görünüyor. Aydınlık orası. Genç kardeşim oraya git. 10 milyon genç aynı anda, sosyal medyada anlaşın, bir karara varın, eğer Recep Tayyip Erdoğan’a sandıkta bir tokat atarsanız, üç defa takla atar sonra yere çakılır. İktidar da sizin, gelecek de sizin. Allah yolunuzu açık etsin.”

Konuşmasının ardından miting alanında partililere çiçek atan MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli Konacık Belediyesi tarafından yapılan Arıtma Tesisi ikinci kısım açılışı, Nejat Uygur Parkı açılışını gerçekleştirmek ve Gündoğan’da da incelemelerde bulunmak üzere Gümbet’ten ayrıldı. Konacık MHP Belde Başkanı Burak Söğütlü’nün evini ziyaret eden Bahçeli 45 günlük bebek Uzay Sögütlü’ye ise Cumhuriyet altını taktı.

Bahçeli Bodrum’da açılış ve incelemelerinin ardından Ankara’ya döndü.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Kibar Feyzo dedi ki:

    Bodrum’da CHP dışında başka bir partinin daha varlığını görmek elbette hoş. Ancak bir iki sorum olacak. Eğer sayın Tosun cevaplarsa çok sevinirim. Kendisi ile ilgili Gülen cemaati ile olan dirsek teması (gayri resmi bilgi bu kulaktan kulağa dolaşıyor.) var mı? Varsa nedir ne değildir. Yoksa eğer hakkında neden bu tarz söylentiler var? Neden müsade ediyor?
    Bir ikincisi de eğer Bodrum’a belediye başkanı seçilirse eğer 1980’lerde olduğu gibi bellerinde silahlar (de ki silah yok) Efeler gibi Ali kıran baş esen ülkücü gençlik tekrar hortlayacak mı? MHP ağırlığı ve rehaveti ile sağa sola taraftarları laf söz atacak mı? O zamanları hatırlayan birisi olarak hala bundan tedirginlik duyuyorum. Gerçi Türkeş’in ölümünden sonra ülkü ocakları fena şekilde kan kaybetti ancak bu demek değil ki eski düzeni yaşatmak isteyenler yok oldu. Saygılarımla.