Bodrum Gündem

Allah Tamamına Erdirsin…

17.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Çiçek Bozoğlu’nun kız kardeşi Zeycan Yaman ve Yalı Belde Belediyesi meclis üyesi (MHP) Halil Köse, İstanbul’da kız evinde aile arasında yapılan törenle geçtiğimiz hafta sonu  nişanlandılar.

cheap Kamagra buy Plan B online Bodrum Gündem Haber Retin-A online

Bodrum Zeytin Ada Otel’de muhasebeci olan Zeycan Yaman ile Bodrum’un  Yalı Beldesinde Elektronikçi  ve Yalı belde Belediyesi meclis üyesi olan Halil Köse evliliğe giden yolda ilk adımlarını attılar. İstanbul’da geçtiğimiz hafta sonu  kız evinde ve  aile arasında yapılan nişan töreninde gençlerin yüzüklerini amca Dursun Yaman taktı.  Sivaslı olan Zeycan Yaman’ı babasından  Allah’ın emri ile isteyen anne Ayten Köseye dayı Rıza Yüksel’in “Yatınız, katınız ve özellikle ayakkabı kutunuz var mı” sorusu  davetliler arasında gülüşmelere neden oldu.

Nişan töreni yakın akrabaların geç saatlere kadar süren eğlencesi  ile devam etti.  Halil Köse, Ufuk Köse ve Özgür Devrim Bozoğlu’nun birlikte oynadıkları Bodrum yöresi oyunları büyük beğeni topladı.  Bodrum Gündem Gazetesi olarak gençleri tebrik ediyor “Allah tamamına erdirsin” diyoruz.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.