Bodrum Gündem

Bodrum’un İlk Tabletleri Öğretmenlere Dağıtıldı…

18.02.2014
0
A+
A-

Cytotec online FATİH (Fırsatları Arttırma Ve Teknolojiyi İyileştirme Harekatı)Projesi kapsamında Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinde okul öğretmenlerine tablet bilgisayar dağıtım töreni düzenlendi. Buy Kamagra Colchicine online

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 17/02/2014

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinde yapılan törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Milli Eğitim Şube Müdürü fatih projesi bodrum (13)Mehmet Ali Durmuş, okul müdürü Mustafa Göral Erdem ve öğretmenler katıldı.

ATO Congresium’da düzenlenen, Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitimde FATİH projesi kapsamında tablet dağıtım töreninde başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının  canlı  yayından izlenmesi ile başlayan programda daha sonra sırasıyla Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,  Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Durmuş ve  okul müdürü Mustafa Göral öğretmenlere tabletleri dağıttılar.  Toplam 64 tablet dağıtımı gerçekleştirildi. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan “Çağımızın gereksinimi olan teknoloji Fatih Projesi ile artık okullarımızda. Dünyaya örnek olacak olan bu proje ile eğitime çok büyük katkılar sağlayacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Proje kapsamında pilot illerden olan Muğla merkezde 2 lise ve Muğla’nın her ilçesinden bir liseye tablet dağıtımı gerçekleştirildiği ifade edildi.  Mart sonuna kadar Türkiye genelinde 675 bin tablet dağıtımı planlanmakta.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.