Bodrum Gündem

2014 En İyi Oteller Ödülü Bodrum’a Geldi

22.02.2014
0
A+
A-

2014 Travellers ‘Choice ® En İyi Lüks otel kategorisinde Bodrum’un en iyi Oteli Ramada Resort Bodrum seçildi. Ödüllerin 12. Yılında, dünyanın en seçkin otelleri Top Hotels, Oda kahvaltı otelleri ve INNS, Aile , Lüks, Romantik ve küçük oteller dallarında değerlendirildi. Travelers’ Choice Award ( Gezginlerin Seçimi Ödülü) kazananları, milyonlarca Trip Advisor gezgininin yorumları ile belirlendi. Colchicine online

Online Xenical buy Bodrum Gündem/21 Şubat2014

2012 yılında açılan ve kısa sürede Bodrum’un en çok tercih edilen otellerinin başında gelen Ramada Resort Bodrum, dünyanın en büyük seyahat topluluğu olarak adlandırılan Trip TripAdvisor_2014_Awards1Advisor tarafından Türkiye’nin en iyi otelleri listesine seçildi.

Bodrum’dan seçilen tek otel olan, Kos ve Ege denizi manzarası ile yeşil ve mavinin buluştuğu yegane noktası, Bitez vadisinde yer alan Ramada Resort Bodrum,   insana huzur veren ortamının yanısıra; The Club Restaurant’da Bodrum’un en güzel sushi’sini de sunuyor. Kendine has zengin mutfağı, spor salonları, kapalı ve açık havuzu, müthiş Türk hamamı ile konuklarına özel bir deneyim sunuyor. Ramada, kışın da  sıcak ortamında misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

Yılboyu açık olan ve gerek ziyafet, gerekse toplantı organizasyonlarından yoğun talep alan Ramada Resort Bodrum’un, sadece deneyimleyen gezginlerin yorumlarıyla,Trip Advisor tarafından en iyi lüks oteller kategorisine seçilmesi ise müşteri memnuniyetini ön planda tutan otel ekibini çok mutlu etti.

tayfun_subay_bodrumgundem Buy Toradol Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan otel müdürü Tayfun Subay “Açıldığımız günden beri hep misafirlerimizi mutlu etmek üzerine odaklandık. Onların rahat edeceği bir ortam, iyi hizmet, güzel sunumlar bizim için çok önemli oldu. Bunun karşılığında; tamamen Trip Advisor üyeleri tarafından olumlu görüşler üzerine belirlenen bu listede yer almamız bizi çok memnun etti. Artık doğru yolda olduğumuzu daha iyi biliyoruz ve bu memnuniyeti arttırmak için daha da çok çalışacağız.” dedi.

“Kendi deneyimlerini paylaşmak için TripAdvisor’a yorum yapan, bu tesisleri en iyi bilenlerin, dünya çapında milyonlarca gezginin görüşüne dayanarak  dünyanın en iyi özellikli otellerini tanımaktan heyecan duyuyoruz “ diyen TripAdvisor Pazarlama Şefi Barbara Messing, “2014 yılı seyahat planlarında ilham arayanlar için muhteşem konaklama seçenekleri için, 2014 yılı Traveler’s Choice Ödülü alanların listesine göz atmak çok iyi bir başlangıç olacaktır’ dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.