Bodrum Gündem

13 de 13 Yaptı

13 de 13 Yaptı
24.02.2014
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, yerel seçim çalışmaları için Muğla’nın 13 ilçesine yaptığı ziyaretlerin birinci turunu tamamladı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-24 Şubat 2014

30 Mart Yerel Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Başkan Gürün’ün Muğla ilçelerinin tamamını dolaşarak seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Osman Gürün Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanlığı için CHP adayı olarak belirlenmesinin ardından başladığı ilçe ziyaretlerinin birinci turunu tamamladı.

osman gürün 8Muğla ilçe ziyaretlerinin oldukça verimli olduğunu ifade eden Başkan Gürün buy Nolvadex “Tüm ilçelerimizde önce örgütümüz ile sonra Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile görüşmeler yaptık. Onları dinledik. İlçelerimizin sorunlarını ve gelecek dönem ile ilgili beklentilerini ve önerilerini tespit ettik. Partimizin yerel yönetimler ile ilgili projeleri ile ilçelerimizden gelen projeleri bir araya getirerek, gelecek dönem ile ilgili Muğla’mızı nasıl yöneteceğimizi tespit ettik. Yurttaşlarımızla da bir araya gelerek onların taleplerini ve sorunlarını da bu sistemin içine koyara, Muğla’nın gelecekteki kent yönetimi ortaya çıkmış oldu. Böylelikle Muğla tüm ilçelerinde katılımı ile uyum içinde yönetilecektir.” order methotrexate online Cialis online dedi.

CHP’nin Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Dr.Osman Gürün ilçe ziyaretlerinde oldukça yoğun bir ilgi ile karşılaştığını kaydederek, bir çok proje ve talebin CHP yerel yönetim projeleri ile uyum içinde olduğunu da sözlerine ekledi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.