Bodrum Gündem

En Acı Koşu …

24.02.2014
0
A+
A-

Bodrum’da geçtiğimiz yıl göçük altında kalarak yaşamını yitiren 30 yaşındaki eski milli atlet Murat Karabaş Anısına düzenlenen yarışmalara ikizi ve iki kardeşi de koşarak katıldı. Anne ve babasının da izlediği yarışmada duygu dolu anlar yaşandı.

Bodrum Gündem Haber/ 24 Şubat 2014 purchase Indocin online

Bodrum’da geçtiğimiz yıl 22 Temmuz tarihinde çalıştığı inşaatta toprak altında kalarak yaşamını yitiren ve Beden Eğitimi öğretmenliğine hazırlanan eski Milli Atlet Murat Karabaş karia rotary koşu haberi (4) order Paxil Anısı’na Bodrum Karya Rotary Kulübü ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen yol yarışmaları  yapıldı. Kızlarda 65, erkeklerde 110 olmak üzere toplam 175 sporcunun katıldığı yarışmalara Bodrum’da tatilde bulunan İtalyanlarla İzmir’den gelen Karabaş’ın Milli takımdan arkadaşları da katıldı.

Anne Baba Göz Yaşları İçinde Seyretti… buy Disulfiram

İçmeler tersanesi, Paşatarlası, Kumbahçe sahilinde devam eden ve İskele Meydanı’nda sona eren yarışmalara Murat Karabaş’ ın 31 yaşındaki ikizi Hakan Karabaş , 30 yaşındaki kardeşi Ferhat ve 28 yaşındaki kardeşi Engin Karabaş’ta katıldı. Karabaş’ ın ikizi  Hakan karabaş 5 bin metre yarışmasında ikinciliği elde etti. Yarışmayı Karabaş’ın annesi Meliha (65) ile babası Yıldırım Karabaş(76) ta Karya Rotary Kulübü Başkanı Hülya Kocadon ve üyeleri ile birlikte izledi.Yarışmada kategorilerinde birinci gelen  Dilara Kaplan, Türkü Kaman, Selçuk Barlas, Emre Mehmet Akel, Gözde Gökengin, Leyla Kılıç. Ramazan İşmen, Yaşar Anter ve Fatma Anter’i madalyaları Kocadon ve Karabaş’ ın anne ve babası tarafından verildi. Ödül töreninde Karabaş’ın annesi ve babası göz yaşlarını tutamadı. Karabaş’ın ikizi Hakan Karabaş “Ağabeyin atletizm tutkunu idi, bu sayede beden eğitimi bölümünü kazandı mezun oldu tek isteği beden eğitim öğretmenliğine başlayıp Türkiye’ye yeni yetenekli sporcular yetiştirmekti.  Onun düşüncelerini elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışacağız. Bugün ben ve kardeşlerim Murat için koştuk, Murat sevenlerini de burada görmekten çok mutlu olduk” dedi.

Kocadon ise yaptığı konuşmada “Yetenekli, ahlaklı başarılı ve topluma Murat gibi örnek sporcular yetiştirmek gerçekten çok zor, yetiştirilenlerde ne yazık ki ekmek parasının peşinde hayatlarını umulmadık beklenmedik bir anda kaybedebiliyorlar. Karabaş’ın atletizm sevgisini yaşatmak için bu koşuyu her yıl bu tarihte geleneksel hale getireceğiz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.