Bodrum Gündem

Sezon Uzayacak

24.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum’u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan da düzenlenen fuarlarda yapılan tanıtım çalışmaları sonucunda 30.000 adet Bodrum’u tanıtıcı broşür, DVD  ve çeşitli promosyon malzemeleri dağıtıldı.

Bodrum Gündem/24 Şubat 2014

Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon Belçika’dan 2013 yılında 70.000 turist geldiğini tur operatörleri ile yapılan toplantılar sonucunda 2014 yılında Bodrum’a sezon uzayacakgelecek Belçikalı turist sayısının 80.000 ne çıkarılmasının planlandığını belirtti.

Balkan ülkelerinde geçen yıl başlattıkları tanıtım çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladıklarını 13-15 Şubat 2014 tarihlerinde Sofya’da katıldıkları Sofya Int. Tourist Exhibition Expo Turizm fuarında yapılan tanıtım çalışmaları sonucunda özelikle Nisan, Mayıs ve Ekim aylarında Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan’dan gelecek turistlerle sezonu uzatmayı planladıklarını söyledi.

Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon İtalya’nın Milano kentinde 13-15 Şubat 2014 tarihleri arasında katıldıkları Bit Milano Turizm Fuarında Bodrum standına İtalya ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiğini, Danimarka’dan  Bodrum’a gelen turist sayısının son 3 yılda yapılan tanıtım çalışmaları sonucunda %120 arttığını belirtti.

 Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon 1 yıl önce planlanan tanıtım programının aynen uygulandığını bunun sonucunda 30 ülkede tanıtım çalışmalarının yürütüldüğünü ve Bodrum’a gelen turist sayısı ve turizm gelirlerinde artış sağlandığını açıkladı.

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Mart ve Nisan aylarında Berlin, Bükreş, Moskova, Göteburg, Bakü, Minsk ve Almatı şehirlerinde düzenlenecek turizm fuarlarına katılacaktır.

.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.