Bodrum Gündem

BODTO’nun Hijyen Eğitimlerine Rekor Katılım

26.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Ticaret Odası’nın Hijyen Yönetmeliği kapsamında düzenlediği Hijyen Eğitimleri yoğun bir katılımla devam ediyor. Muğla Üniversitesi işbirliği ile BODTO Konferans Salonu ve BODTO Sürekli Eğitim Merkezinde verilen eğitimler yoğun katılım nedeniyle Nurol Kültür Merkezi’ne alındı.

cheap Zithromax
Bodrum Gündem/26 Şubat 2014

26 Şubat 2014 Çarşamba (bugün) Muğla Üniversitesi’nden Hamdi Sözen’in verdiği “Servis Görevlisi Hijyen Eğitimi” yoğun talep buy valacyclovir online bodto eğitimlerine rekor katılım (4)nedeniyle Nurol Kültür Merkezinde yapıldı. 500 katılımcının başvuru yaptığı eğitim sonunda düzenlenen sınavda başarılı olan kişilere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları verilecek.

Konu ile ilgili Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon şunları söyledi; “ fluconazole without prescription Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana eğitime büyük önem veriyoruz. Üyemiz olsun olmasın tüm Bodrum halkının ihtiyacı olabilecek eğitimleri düzenliyoruz. Bugüne kadar pek çok eğitim düzenledik. Bu eğitimlere 5000’e yakın kişi katıldı. Ancak son dönemde mecburiyet arz eden hijyen konusunda düzenlediğimiz eğitimler tahminimizden çok fazla kişinin eğitim almasına vesile oldu. Birçok işletme bu eğitimler sayesinde yetişmiş ve belgeli elemana sahip oldular. Bugün Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz eğitim de 500 kişilik katılımla bizleri hem çok şaşırttı hem de çok mutlu etti. Çünkü bu sayı bize ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Biz oda olarak Bodrum’a böyle bir hizmeti vermekten son derece mutluyuz. Gelen talepler doğrultusunda eğitim çalışmalarına Nisan ve Mayıs ayları içinde tekrar programlamayı düşünüyoruz. Amacımız turizme hizmet veren sektörlerde hijyen konusunda eğitimli işletmeci ve personel yetişmesine katkı sağlamak” dedi.
Hijyen eğitimleri; Bodrum Ticaret Odası, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Bodrum Halk Eğitim Müdürlüğü arasından yapılan protokol ve Bodrum Belediyesi KADEM desteği ile veriliyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.