Bodrum Gündem

Keşke Her Yer Bodrum Olsa (VİDEO HABER)

26.02.2014
0
A+
A-

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’u Bodrum’da ziyaret etti. Başkan İnanç’ı yüzlerce Bodrum Cumhuriyet Halk Partili Genç, sloganlar eşliğinde karşıladı. 

Bodrum Gündem/25 Şubat 2014
buy Pfizer Viagra online Bodrum’a gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP Bodrum Gençlik Kolları Üyeleri tarafından konvoy halinde chp gençlik kolları genel başkanı inanç (1)Torba’da karşılandı. Başkan İrfan İnanç Yıldız’a Bodrum ziyaretinde Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya ve Muğla İl Başkanı Mahir Akgül de eşlik etti. Ata otobüsüyle Bodrum’a giriş yapan Başkan İnanç için düzenlenen karşılamada, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan ve Bodrum Gençlik Kolları Üyeleri yer aldı.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Bodrum Yarımadası ziyaretine Yalıkavak Beldesi’nden başladı. Yıldız, beraberindekilerle birlikte Yalıkavak Belediyesi’ne giderek, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ı makamında ziyaret etti. Başkanlar, yaptıkları sohbetin ardından beraberindeki partili gençlerle birlikte CHP Yalıkavak Belde Başkanlığı Seçim Ofisi’ni de ziyaret ettiler. Yalıkavak ziyareti sonrası Bodrum Merkez’e geçen ekip, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Merkez Seçim Ofisi olan Yağhane’ye geldi.

chp gençlik kolları genel başkanı inanç (2)Bodrumlu Gençler, CHP Merkez Seçim Ofisi Yağhane’ye Akın Etti…

Ata otobüsü ile Bodrum Merkez’e giriş yapan İrfan İnanç Yıldız, Cevat Şakir ve Neyzen Tevfik caddeleri boyunca otobüsün içinde, halkla selamlaşarak ilerledi. Yüzlerce Bodrumlu gencin akın ettiği seçim ofisi önü, bayram yerini andırdı. Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Yağhane’nin girişinde  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile kucaklaştı.

Coşkulu karşılamanın ardından Mehmet Kocadon ve İrfan İnanç Yıldız beraberindekilerle birlikte Başkan Kocadon’la bir süre sohbet etti. Sohbet sırasında konuklara Bodrum Mandalina Gazozu ikramları yapılırken başkanlar, Bodrum gazozlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Sohbetin ardından ise dışarıda bekleyen CHP’li gençler ve vatandaşların yanına giden başkanlar, gençlerin sloganları eşliğinde konuşmalarını yaptı.
chp gençlik kolları genel başkanı inanç (7) Retin-A no prescription Akgül: “Bodrum, demokrasinin meşalesini yakmış, yürüyor”

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan’ın anonsuyla ilk sözü CHP Gençlik Kolları Muğla İl Başkanı Mahir Akgül alarak, “Burada söylenecek söz yok. Kapanışı Bodrum’da yapalım dedik ama Bodrum zaten bize dedi ki; biz demokrasinin meşalesini yaktık, yürüyoruz.” dedi. Akgül, “Biz sanki buraya Başkanımıza hayırlı olsuna gelmiş gibi olduk. Bu seçimde, şuan burası, zaten her şeyi gösteriyor” diyerek sözü Gençlik Kolları Genel Başkanı’na bıraktı.
“30 Mart Sabahı Bodrum Kalesi’ne CHP’li Belediyenin Burcunu Dikeceğiz”

İrfan İnanç Yıldız konuşmasına, “Akşamın bu saatinde bizlerle beraber olarak bizi burada karşılayanlara, daha doğrusu Mehmet Kocadon’la beraber 30 Mart sabahı, Cumhuriyet Halk Partili bir belediyenin burcunu Bodrum kalelerine dikmek için onunla beraber gönüldaşlık, yoldaşlık yapan ve bu yoldaşlıkla gönüllerini bizlere açan, bu çalışmaya bizleri davet eden herkese, Bodrum Belediye Başkanı’na, ilçe örgütümüze, Yalıkavak Belediye Başkanına ve buradaki tüm genç kardeşlerime çok teşekkür ederim.” diyerek başladı.

chp gençlik kolları genel başkanı inanç (4)Her Yerin “Bodrum” Olması İçin 32 Günde 43 İli Gezecekler…

İki günlük Muğla programının ardından Ankara’ya geçeceklerini belirten Yıldız, “ Programımızı tamamladık. Ankara’dan da CHP Merkez Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla beraber 32 günde, 43 ili ziyaret edeceğiz. 32 günde her yerin Bodrum olması için. Her yere Bodrum’daki gibi sosyal demokrat bir belediyeciliğin inşa edilebilmesi için, bu ülkenin 19 milyon gencinin, ölen gençlerinin intikamını Başbakan’dan alabilmesi için, Atatürk ilke ve devrimlerinin bu ülkenin 780 bin metrekaresinin her toprağında yeşermesi ve sonsuza kadar kalabilmesi için bütün Türkiye’yi arkadaşlarımızla birlikte dolaşacağız, sizlerin selamını götüreceğiz.” diye konuştu.

chp gençlik kolları genel başkanı inanç (8) “Başkanımız Mehmet Kocadon, Varını Yoğunu Ortaya Koydu”
Muğla programlarının son durağının Bodrum olduğunu ifade eden İrfan İnanç Yıldız, Doğu ve Güneydoğu kampını Yalıkavak’ta açan Başkan Mustafa Saruhan’a da teşekkür etti. Yıldız, “Kamptan önce dokuz adet il gençlik kolları başkanımız vardı. Bugün 19 il gençlik kolları başkanına sahibiz. 24 ilden 19 il gençlik kolları başkanına sahip bir gençlik kolları genel başkanı olma onurunu yaşamamızda bize çok büyük destekleri oldu.” dedi. Yıldız, “Bodrum’da belediye başkanlığı yapabilmek adına varını yoğunu ortaya koyan, yaşadığı haksızlıkları ve mağduriyeti içine gömen, o haksızlıklar ve mağduriyet karşısındaysa her zaman sabır çekmeyi bilen, halkına ve Bodrumlulara her zaman inanan belediye başkanımız Mehmet Kocadon’a sözü bırakmadan önce, burada, Muğla genelinde büyük bir çalışma yürüten, altı ay boyunca buraya gelip giden, Muğla’daki genç arkadaşlarıma yol arkadaşlığı yapan Genel Başkan Yardımcım ve Merkez Yönetim Kurulu Üyem, kardeşim, Erhan Çetinkaya’ya sözü vermek istiyorum.” dedi.

mehmet kocadon irfan inanc yildiz (3)“Bodrum’da, bu iş bitmiştir, Kocadon, Bodrum Belediye Başkanı”

Mikrofonu alan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya ise, “Biz Bodrum’da çok güzel bir etkinlik yaptık. Doğu ve Güneydoğu kampını burada yaptık. Birçok arkadaşımız Bodrum’daki güzel ortamı, kardeşliği, barışı, kucaklamayı gördü ve gidip Doğu ve Güneydoğu’da Bodrum’u anlattı. Medeniyeti, çağdaşlığı, burada gördüklerini anlattılar. Bu bizi çok gururlandırdı. Yaşam boyunca siyasetimiz gözyaşlarıyla da oldu, bazen yılma noktasına da geldik ama hiçbir zaman inancımıza kaybetmedik. Her zaman mücadele ettik. Çünkü biz gençlere Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok ihtiyacı var. Gençlerle iktidara yürümenin çok büyük avantajları var ve ben bugün görüyorum ki arkadaşlar, Bodrum’da, burada bu iş bitmiştir, biz seçimi aldık. Kocadon, Bodrum Belediye Başkanı…” şeklinde konuştu.

chp gençlik kolları genel başkanı inanç (14)“Türkiye Bir Bodrum Olduğunda, Dünyanın En Güzel Ülkesi Olacak”
Çetinkaya, konuşmasının devamında, “Bugün görüyorum ki Türkiye bir Bodrum olduğu zaman, işte o zaman dünyanın en güzel ülkesi olacaktır.  Türkiye’yi Bodrum yapmak için durmadan çalışacağız Bodrum’u örnek alarak durmadan yol kat edeceğiz, durmadan mücadele edeceğiz. İyi ki varsınız. Sizlerle birlikte yol yürümek bizim için büyük bir şeref” diyerek son söz için mikrofonu Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’a verdi.
order misoprostol online “Ben Sadece İnandım, Siz Benim İnandığımdan Daha Çok İnandınız”
Başkan Mehmet Kocadon, “Dev Çınarın yeni filizleri, hepinize iyi akşamlar, merhabalar. Siz değerli genç kardeşlerimizle bugün ilk defa meşaleyi yakıyoruz burada. Bu aynı zamanda, hep söylediğim gibi Türkiye’ye bir ışık olma meselesidir” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bodrum Türkiye’nin dünyaya açılan en medeni kapısıdır. Diğer başkanlarımın dediği gibi amacımız Türkiye’nin her yerinde bir Bodrum yaratmak. İşte o zaman Türkiye’de medeniyetten, bireysel hak ve özgürlüklerden bahsetme şansımız çok daha fazla olacak. Onun için ben siz genç arkadaşlarımdan şunu rica ediyorum; bu son kalenin Türkiye’ye umut ve ışık olması için önümüzdeki süre içinde gece gündüz çalışmanızı ve bu çalışmayı yaparken, medeniyet çerçevesinin dışına çıkmanızı asla istemiyorum. Çünkü biz şiddetten, tehditten beslenen bir kesim değiliz. Biz medeniyetten, medeniyet çerçeveleri içinden beslenen ve bunu savunan bir gençliğiz. Onun için de Cumhuriyet Halk Partisi’ndeyiz. Son bir aydır arkadaşlar, Bodrum Yarımadası’nı her gün yürüyorum. Öyle güzel atmosferlerle karşılaşıyorum ki… Gerçekten Bodrum Yarımadası’nda Cumhuriyet Halk Partisi ile hiç bir vatandaşımızın sorunu yok, o kadar mutluyum ki… Mehmet Kocadon’la zaten hiç kimsenin sorunu yok çünkü Mehmet Kocadon, biliyorsunuz arkadaşlar dik durduğu için ve o gün buradan giderken ‘eğilme halkım beni eğemediler, siz de eğmeyin’ diye bağırdığım için hapis yatmış bir kardeşinizim. Ben sadece inandım, siz benim inandığımdan daha çok inandınız benim kim olduğuma.”

chp gençlik kolları genel başkanı inanç (6)“Geleceğin Temelleri, Işığı Bu Seçimle Bodrum’da Atılacak.”

Yaşayan bir siyasetçiye nasip olmayacak bir görüntüyle, 1000 tane araç, 15 km konvoy ve 20.000 kişiye yakın halkla karşılandığını söyleyen Kocadon, “İşte ben o gün dedim ki; size, halkıma ve devletime asla küsmüyorum ama geri kalan her şeyi de Allah’ıma havale ediyorum. Kalbim o kadar temiz ki arkadaşlar, her şey şimdi ortaya çıkıyor. Halkımın asla yanlışın yanında olmadığını bilen bir insanım. Hele bizim gibi seçime girenlerin üç defa arka arkaya belediye başkanlığını kazanma şansı olmaz. Yanlış bir insan olsa durmazdı. İşte Bodrum halkı ve gençliği bunu çok iyi biliyordu, onun için de Mehmet Kocadon’un arkasında dimdik durdu, dimdik durmaya da devam ediyor. Çünkü o da biliyor ki, geleceğin temelleri, ışığı bu seçimle Bodrum’da atılacak.” dedi ve gençler arasında alkışlar koptu. Bu sırada Bodrumlu bir genç tarafından Başkan Kocadon’a özel bestelenen “Sallansın Bodrum Kocadon’la” şarkısı çaldı. Başkan ise büyük alkışlar arasında “Evet, Bodrum’u sallayacağız.” diyerek konuşmasını şöyle tamamladı:
“Önce inanacağız arkadaşlar. İnanınca sallarız Bodrum’u. Önce kendimiz inanacağız, sonra çevremize inandıracağız. Mücadele artık başlıyor, arkadaşlar. Kapı kapı dolaşmak, tek tek el sıkmak… Sizden şunu isteyeceğim, arkadaşlar. Benim için oy isterken, şunun için de oy isteyeceksiniz; Mustafa Kemal için, laik Cumhuriyet için, bireysel hak ve özgürlükleriniz için, geleceğiniz için, çocuğunuz için, torununuz için oy isteyeceksiniz, arkadaşlar. 30 Mart bir milat olacak artık Türkiye’de. Bu seçimin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.