Bodrum Gündem

Rekortmen Başkan O’nu İşaret Etti

26.02.2014
0
A+
A-

8 Mart Pazar günü Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için Okan Kavak’ın ardından resmen adaylığını açıklayan Erdoğan Başeymez’e Mustafa Danacı’da destek veriyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-26 Şubat 2014

8 Mart Pazar günü Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası erdogan_basegmez_bodrum_esnaf (7)seçimleri öncesinde Erdoğan Başeymez ve Yönetim Kurulu adaylıklarını basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

Basın açıklaması öncesinde gazetecilere bilgi veren Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 46 yıllık rekortmen başkanı Mustafa Danacı, Bodrum Esnaf Ve Sanatkarlar Odası 1973 yılında dernek olarak kurulup, 1991 yılında çıkan 567 sayılı kanunla oda statüsüne kavuştuğunu söyledi. Rekortmen Başkan Danacı “1996 yılında oda hizmet binası satın alınarak, bir kısmı yıkılıp yeniden yapıldı. Bir kısmı ise restore edilerek 2002 yılı başında, içi günün teknolojik imkanları ile donatılarak üyelerimizin hizmetine sunuldu. Halen bu binamızda üyelerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. 2004 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla Valiliğimizle gerekli protokolleri yaparak Ortakent-Yahşi beldemizde adımıza tahsis edilen arazi üzerinde, geleceğimiz için daha iyi çıraklar yetiştirmek ve eğitimli birer usta olmalarını sağlamak için çıraklık mesleki eğitim merkezi okulunu yaptırarak, 2007 yılında açılışını yaptık. Muğla ilimizde okul yapan ilk oda olduk. Yine gelecek dönem projelerinin ve çalışma programına dahil ettiğimiz Konacık Sanayi Sitesi yanında bulunan arazide Endüstri Meslek Lisesi yapımı için Milli Eğitim Müdürlüğümüzden olur yazılarını almış bulunmaktayız. Orada yapacağımız okulda geleceğin eğitimli teknik ustalarını yetiştirerek, Bodrum ticaret hayatına kazandıracağız. Bunun yanında esnafımız için gerekli eğitim hizmetlerine de devam edilecektir.” dedi.

cheap Nolvadex erdogan_basegmez_bodrum_esnaf (4)25 Genel kurul Sonra Başkanlığı Bırakıyor…

Bundan önce 25 genel kurul yapıldığına ve bazı üyelerimiz yasa gereği yönetim kurulundan ayrıldıklarına dikkat çeken Mustafa Danacı; “Ancak ağırlıklı olarak başkan ve yönetim olarak üyelerimizin teveccühlerini alarak hizmet vermeye devam ettik. Daha önceki genel kurul hazırlıkları çerçevesinde yaptığımız esnaf ziyaretlerimizde yanıma genç birini alarak onun yetişmesini sağlamak ve görevi benden sonra ona devretmek yönünde talepleri oldu. Bizde bu sebeple 2.başkan olarak seçtiğimiz Erdoğan Başeymez’e bu görevi verdik. Aynı zamanda Muğla Odalar Birliği Denetim Kurulunda da 4 yıldır görev alarak, vilayetimizde de çalışmalar yapmış bu kardeşimizin istenilen duruma geldiği gerekli tecrübe, bilgi ve birikimi edindiği kanısıyla mevcut yönetim kurulumuzun onayına sunarak odamıza yeni başkan adayımız olarak hizmete devam etme kararı aldık. Siz değerli üyelerimizin de kabul buyurması halinde genç başkan adayımız Erdoğan Başeymez ve yeni Yönetim Kurulu arkadaşları ile hizmete devam edeceklerdir.” dedi.

Rekortmen Başkan Mustafa Danacı gazeteci Zeki Özkeskin ile sohbeti sırasında “Esnaf odasını Rahmetli baban İbrahim Özkeskin ile birlikte kurduk” purchase Fluconazole dedi.

erdogan_basegmez_bodrum_esnaf (9)Babasının Hüseyin Usta’nın Yanında Çıraktı…

1974 yılında Bodrum’da doğan ve çarşı esnaflarından marangoz Hüseyin Başeymez usta’nın oğlu olan Erdoğan Başeymez, ilk ve orta öğretimimi Bodrum’da, lise eğitimimi İzmir’de tamamlamış. Başeymez esnaflık yaşamını şöyle anlattı; “Yazları babamın yanında başladığım çıraklık hayatıma daha sonra halıcılık sektöründe faaliyet gösteren abilerimin yanında askere gidene kadar devam ettim. Askerlik dönüşü 1997 yılında Bodrum çarşısında kendi dükkânımı açarak esnaflık hayatıma başladım ve halen devam etmekteyim. Üyesi bulunduğum odamızda geçen 8 yıllık çalışma döneminde babam kadar sevdiğim başkanım Mustafa Danacı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın da layık görmesiyle son 4 yıl başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Aynı zamanda Muğla Esnaf Ve Sanatkârlar Odalar Birliğinde Denetim Kurulu Üyeliği görevine devam ettirdim. Bu geçen süre zarfında edindiğim tecrübe bilgi ve birikimlerimi aktarmak, bodrum esnafının ve ticaret hayatının yararına olacağına inandığımız projelerimizi hayata geçirebilmek için oda başkanlığına aday oluyorum.”

erdogan_basegmez_bodrum_esnaf (3)İnternet Sitesinden Esnafların Reklamı Yapılacak…

Konacık’ta Endüstri Meslek Lisesi projesinin üyelerinde desteği ile hayata geçireceklerini ifade eden Başeymez “Yaşadığımız çağın en etkili reklam ve tanıtım aracı olan internet ortamını kullanarak odamız web sayfası üzerinde esnaf rehberi sayfamızı oluşturarak odamıza kayıtlı üyelerimizin işletmelerinin reklamını ve tanıtımını internet sayfamız üzerinden ücretsiz yapabilmeleri sağlanacaktır.” dedi.

Erdoğan Başeymez seçilmeleri halinde bir çok projeleri olduğunun bilgisini verirken şöyle konuştu; “Öncelikli felsefemiz çalışanın ve insanımız sağlığı olduğundan, sanayi bölgelerine odamız bünyesinde hizmet veren ilk yardım sağlık kabinleri kurma projemizi il ve ilçe sağlık müdürlüklerimiz ve Bodrum Devlet Hastanesi ile yapacağımız işbirliği ve protokollerle hayata geçirme gayretinde olacağız. Ayrıca ilçemizde bulunan özel hastaneler, tıp merkezleri, gözlükçüler ve sağlık kuruluşları ile her yıl protokol yapılarak genel sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanmaları sağlanmaya devam edilecektir. Odamız bünyesinde her meslek dalında açılacak yabancı dil, hijyen, meslek içi eğitim, ilk yardım kursları ile eğitimli personel, kaliteli hizmet kaliteli müşteri çalışma esaslarımız arasında öncelikli hedefimiz olacak.”

buy Nolvadex Siyasi Bir Amaç Güdülmeyecek…

Ayrım yapmadan, siyasi bir amaç gütmeyen, üyelerine kaliteli, şeffaf, tarafsız hizmet vermeye devam eden, her alanda ve ortamda üyesinin hakkını arayan genç dinamik, çalışkan, sürekli proje üreten, esnafın yanında, esnafın yük değil güç olduğu, birlikte çözüm üreten, üyelerinin sorunlarına çözüm bulmak için çalışmayı ilke edinmiş bir yönetim olmayı hedeflediklerine vurgu yapan Başeymez, 8 Mart Pazar günü odanın 4 bin 666 üyesini oy kullanmaya davet etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.