Bodrum Gündem

Sen Devrimcisin, Diren ve Kazan

Sen Devrimcisin, Diren ve Kazan
26.02.2014
0
A+
A-

Mustafa İlker Gürkan kimilerinin avukatı, kimilerinin ağabeyi ama mutlaka bir şeyi. Toprak ile Ali Can’ın babası, Dr.Bedriye Gürkan’ın biricik can yoldaşı, gözü. Dedim ya hepimizin bir şeyi Mustafa İlker Gürkan.

Mustafa_Ilker_Gurkan_bodrumgundemBir trafik kazası onu bizlerden bir süreliğine ayırdı. Kimimiz selam verecektik, kimimiz bir şeyler danışacaktık, kimimiz ise gülümsemesini, tok sesi ile yetinecektik. 17 Şubat’tan bu yana bir yanımız eksik sanki.

Ama direniyor Mustafa İlker Gürkan…

Mesleğinin hakları için direndiği gibi…

Mensubu olduğu siyasi partinin geleceği için direndiği gibi…

En çokta devrimci gibi direniyor…

Ailesi dostlarına her gün bilgiler gönderiyor. Sağlık durumunu paylaşıyor. Lakin bizler tamam direnişi kazandı ayağa kalkıyor haberini bekliyoruz her gün…

Hadi be eski tüfek!

Hadi!

Sen nelere direndin bu güne kadar…

Diren!

Bu Direnişini de kazan…

buy Lithium online Mustafa İlker Gürkan’ın ailesinden gelen son haberler şu şekilde;

generic Kamagra Order Tadalafil 20.02.2014 saat 11:30 Mustafa İlker Gürkan yoğun bakımda. Entube. Makina ile soluk alıp veriyor. Durumunda bir kötüleşme yok ama hayati tehlikesi devam ediyor. Saat 18:00 Mustafa İlker Gürkan’ın durumu stabil. Sabahtan bu yana bir değişiklik yok. Olumsuz bir gelişme de yok. Yarın sabah tekrar bilgilendireceğiz.

21.02.2014 saat 12:00 Mustafa İlker Gürkan hala uyutuluyor ve solunum cihazına bağlı. Durumu stabil. Kötüye gidiş yok. Kan değerleri ve organ fonksiyonları normal. Bekliyoruz…

22.02.2014 saat 11:30 Mustafa İlker Gürkan hala yoğun bakımda ve solunum cihazına bağlı. Ancak akciğer grafileri iyi çıkmış ve direnleri çıkarılmış. Organ fonksiyonları iyiye gidiyormuş. Solunum cihazından ne zaman ayrılacağını söyleyemiyorlar ama bugün durumu düne göre daha iyi.

23.02.2014 11:00 Mustafa İlker Gürkan’ın sağlık durumunda düne göre önemli bir değişiklik yok. Bekliyoruz.

24.02.2014 11:30 Mustafa İlker Gürkan’ın durumunda değişiklik yok.

25.02.2014 Mustafa İlker Gürkan’ın ateşinde yükselme var. Bir enfeksiyon olduğu düşünülüyor. Araştırılıyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. ayla gürpınar dedi ki:

    Buradan da çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Kötü bir kaza ama umutların tükenmemesi gereken bir ülkede yaşıyoruz ve Sn. Gürkan da en kısa sürede iyileşerek umutlarımızı gerçeğe dönüştürmemizde bizlerle birlikte olacaktır. Büyük geçmiş olsun.