Bodrum Gündem

Yetti Gari! Birilerinin Ölmesi mi Bekleniyor?

28.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Güvercinlik köyü yakınlarında su isale hattının saat 14:40’da yeniden patlaması ile Bodrum- İzmir karayolu trafiğe kapandı. Bu güne kadar bir çok patlama olmasına karşın yenileme çalışması yapılmadı. Önlem almak için patlama sonucu yola sürüklenen taş ve topraklar yüzünden birilerinin ölmesi mi bekleniyor.

Bodrum Gündem/27 Şubat 2014 cheap Retin-A

Bodrum’a bağlı Güvercinlik köyü yakınlarında Bodrum İçme Suyu İsale hattında 14:40 civarında meydana gelen patlama, köyde yaşayanlara ve karayolunda seyahat edenlere kabus dolu purchase Cialis generic Valtrex online su borusu gene patladı 3dakikalar yaşattı. Yerden 80 metre yüksekliğe kadar fışkıran su isale hattından akan sular taşları ve toprağı da birlikte karayoluna sürükleyince Bodrum- İzmir karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapatıldı. Karayolunda uzun kuyruklar oluşurken, Jandarma ve trafik polislerin yoğun güvenlik önlemi aldı.

İş makinaları ve kamyonları olay yerine sevk eden Güvercinlik köyü muhtarı Mehmet Gereme “Tam bir yıldır hemen her ay isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle evler ve araçlar kayalar altında kaldı, karayolu sık sık trafiğe kapanıyor. Yaptığımız müracaatlar sonucunda Bodrum’a gelen 17 km. lik su isale hattının çelik boru ile yenilenmesine karar verildi ancak henüz ihale yapılamadığı için sıkıntıyı çekmeye devam ediyoruz, tek tesellimiz can kaybı olmaması, bu manzaraya bizde alıştık” dedi.

Su isale hattındaki patlama nedeni ile karayolu bir saat trafiğe kapalı kaldıktan sonra tek taraflı açıldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.