Bodrum Gündem

Fırtınalı Günler Başlıyor mu? (MEHMET TOSUN)

Fırtınalı Günler Başlıyor mu? (MEHMET TOSUN)
01.03.2014
0
A+
A-

Tosun:

“Dedikoduyla Uğraşacak Vaktimiz Yok, İnadına Proje”

MHP Gündoğan Seçim İletişim Merkezi açılıken, aralarında ünlü manken Bilun Dohmen’in de bulunduğu sekiz kişiye rozet takıldı. Başkan Tosun; “Dedikoduyla hiç uğraşacak vaktimiz yok. Biz onların inadına yapacaklarımızı anlatacağız” dedi.

Bodrum Gündem/26 Şubat 2014

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Teşkilatı, Gündoğan Beldesi’nde de seçim iletişim merkezi açtı. Açılışta konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, MHP üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek, “Bazı duvarlara partimizin amblemlerini yaparak, görüntü kirliliği oluşturmaya çalışan, kiralık tutulan insanları görüyorum. Asla ve asla bunlara pirim vermeyin.” dedi. Başkan Mehmet Tosun ise, “Dedikoduyla hiç uğraşacak vaktimiz yok. Gülüp geçiyorum. İnadına projelerimizi anlatacağız.” diye konuştu. Aralarında ünlü manken Bilun Dohmen’in de bulunduğu sekiz kişiye daha parti rozeti takıldı.

MHP Gündoğan Seçim İletişim Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Törene MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve ekibi, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılıştan önce Gündoğan’da ziyaretlerde bulunan Başkan Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Doğan Köse adlı vatandaşın mevlidine katıldı. Balıkçılarla da sohbet eden Başkan Mehmet Tosun, bir barınak ve tezgahlar yaparak balıkçılara destek olacaklarını söyledi, “Belediye olarak bu işe sahip çıkalım, bu insanların balığını değerlendirelim.” dedi.

“Buna Kargalar Gülmez mi?”

Törende ilk konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, dedikodulara, karalama kampanyalarına ve oynanan oyunlara dikkat çekti. Başaran, “Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde, partimizle ilgili üretilmeye çalışılan dedikodulara, atılmaya çalışılan çamurlara ve sinsi sinsi partimize yapıştırılmaya çalışılan çirkin iftiralara kısmen cevap vermek istiyorum: Şimdi, Milliyetçi Hareket Partisi’ni gergin bir siyasetin adresi olarak göstermeye çalışıyorlar.” dedi.

Yarımada’da 4 belde belediyesinin MHP’li belediye başkanlarının yönetiminde olduğunu hatırlatan Başaran, yıllardan beri bu beldelerde insanların huzur içinde, kardeşçe yaşadıklarının altını çizerek, buy Lasix online “Nasıl oluyor da Milliyetçi Hareket Partisi gerginliğin adresi oluyor? Buna kargalar gülmez mi değerli Gündoğanlılar?” diye sordu.

buy Plavix “Onların Tezgâhlarına Gelmeyecekler”

MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi önüne Bodrum Belediyesi tarafından konulan billboardları hatırlatan Başaran, “Seçim çadırımızın içine dahi billboardlarını koysalar, gerginliği bu şekilde azdırsalar bile, arkadaşlarım oradan sırtlarını dönüp uzaklaştılar; uzaklaşacaklar, onların tezgâhlarına gelmeyecekler.” dedi.

Duvarlara MHP Logosu Yapan Kiralıklar

Başaran MHP üzerine oynanan oyunlara da dikkat çekerek, “Bazı duvarlara partimizin amblemlerini yaparak, görüntü kirliliği oluşturmaya çalışan, kiralık tutulan insanları görüyorum. Asla ve asla bunlara pirim vermeyin. Milliyetçi Hareket Partisi, Yarımada’da yönettiği dört belediye ile uzlaşının, hoşgörünün, herkesi bir arada huzur içinde yaşatmanın siyasi mimarı olmuş, yegane partidir değerli arkadaşlarım.” price of Asacol şeklinde konuştu.

Gülüp Geçtiğini Söyledi…

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun da konuşmasında yapılan dedikodulara dikkat çekerek şunları söyledi: “Asım Başkanımın konuşması sırasında yer verdiği karalama kampanyalarına ben gülüp geçiyorum arkadaşlar. Güneş balçıkla sıvanmaz, bizim yaptıklarımız ortada. Biz 15 yıldan bu yana, 10 yıldan bu yana belediye yönetiyoruz. Bizim belediyelerimize günlük birçok insanımız gelir, hemşehrimiz gelir, doğrudan bizlerle görüşür, sorunlarını çözeriz ve ayrıca 10 yıl boyunca Konacık’ta altyapıdan üstyapıya, pazar yerinden cami ve cem evine kadar birçok sorunu çözmüş, 14 bin mutlu insanımızın yaşadığı Konacık Beldesi’ni referans göstererek ben Bodrum Yarımadası’nın karşısındayım. Bizim anlımız açık, başımız dik arkadaşlar. Dedikoduyla hiç uğraşacak vaktimiz yok. Biz onların inadına yapacaklarımızı anlatacağız, Bodrum’a olan sevgimizi anlatacağız, Bodrum’un hizmete ihtiyacı olduğunu anlatacağız, turizmin can çekiştiğini, gençlerin işsiz olduğunu, denizcilerimizin sahipsiz, balıkçılarımızın sahipsiz olduğunu anlatacağız. Bunlarla ilgili projelerimiz olduğunu anlatacağız arkadaşlar. O yüzden ne derlerse desinler, 2009’da yaptığım gibi, buradan o söylentilere gülüp geçiyorum arkadaşlar. O söylentilerin hiçbirisine Milliyetçi Hareket Partisi de alet olmaz, Mehmet Tosun da alet olmaz, ekibi de alet olmaz.”

Konuşmaların ardından MHP Gündoğan Seçim İletişim Merkezi’nin açılışı yapıldı. Kurdeleyi yaşlı bir çift dualarla kesti.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.