Bodrum Gündem

Fırtınalı Günler mi Geliyor? (MEHMET KOCADON)

Fırtınalı Günler mi Geliyor? (MEHMET KOCADON)
01.03.2014
0
A+
A-

Başkan Kocadon:

“Konacık’ın Belediyecilik Anlayışı İnşaata Dayalı”

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Konacık beldesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Konacık beldesinin Bodrum ve Bitez’le iç içe geçmiş, bir ucunun Gündoğan’a kadar giden, öbür ucunun da Yalıçiftlik sınırlarına dayanan büyük bir alan olduğuna dikkat çekti.

Retin-A cream Bodrum Gündem/26 Şubat 2014

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık halkıyla bir araya gelerek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Başkan Kocadon, Bodrum’un bir turizm kenti olduğunu ve Konacık’taki tarihi Pedasa Kalesi’nin tanıtılması gerektiğini belirterek, “Konacık’a şöyle bir baktığımızda yapılaşmaya, inşaata dayalı bir belediyecilik anlayışı ortaya çıkıyor. Halbuki bunlar yapılırken, sosyal donatıların da hızlı bir şekilde düzenlenmesi gerekiyordu.” dedi.
Konacık ziyareti sırasında Başkan Kocadon’a CHP Konacık Belde Başkanı Muharrem Göçmen, CHP Bodrum Meclis Üyesi Adayı Mehmet Melengeç, CHP Bodrum Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti. Mehmet Melengeç, Konacık’ta yapılması gereken birçok sosyal ve kültürel projeler olduğunu belirterek, Başkan Mehmet Kocadon’a bu konuda güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

 “Önce Ekonomik Özgürlüğün Yakalanması Lazım”
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı konuşmada, Konacık’ın Bodrum ve Bitez’le iç içe geçmiş, bir ucunun Gündoğan’a kadar giden, öbür ucunun da Yalıçiftlik sınırlarına dayanan büyük bir alan olduğunu belirterek şöyle konuştu: Buy cheap Topamax “Benim Konacık’a üçüncü ziyaretim. Konacık’a her geldiğimde beni daha da kalabalık topluluklar karşılıyor. Her gittiğimiz yerde birlik beraberlikten söz ediyoruz çünkü birlik beraberlik ve huzurun olmadığı yerlerde arkadaşlar, biz istediğimiz kadar hizmet yapalım, mutluluk olmaz. Mutluluğun olması için de önce sizin, hem sağlığınızın, hem de ekonominizin iyi olması lazım. Ekonomik gücü yakaladığımız sürece, mutluluk ve düzen kendiliğinden gelir. Eğer ben size asfalt yollar yapayım, beton yollar yapayım ya da altından yollar döşeyeyim dersem, ekonomik gücün yoksa ve akşam eve giderken evine ekmek götüremiyorsan, sabah çocuğuna okula giderken harçlık veremiyorsan ne o yolu görürsün ne de güzelliklerin farkına varırsın. Onun için önce ekonomik özgürlüğümüzü yakalamamız lazım.”

 “Hiçbir Kamu Alanı Yok Muydu Çay Bahçesi Olacak?” order misoprostol online

“Meclis Üyesi Adayımız Mehmet Melengeç’ten aldığım bilgiye göre Konacık’ta bir tane bile belediye çay bahçesi yokmuş.” diyen Başkan Kocadon, “Konacık’a şöyle bir baktığımızda yapılaşmaya, inşaata dayalı bir belediyecilik anlayışı ortaya çıkıyor. Halbuki bunlar yapılırken sosyal donatıların da hızlı bir şekilde düzenlenmesi gerekiyordu ama baksanıza bir tane aile çay bahçeniz bile yokmuş. Var mı arkadaşlar? Bu kadar yerler imara açıldı, hiçbir kamu alanı yok muydu çay bahçesi olacak?” diye sordu.
Kocadon, Pedasa Antik Kenti’nin Tanıtımına Önem Verecek…
Başkan Kocadon ayrıca, Meclis Üyesi Adayı Mehmet Melengeç’i de takdir ettiğini belirterek “Kendisi Pedasa’yı, Konacıkspor’u ve sanayi sitesini yarattı. Hepsini de inanarak yaptı. Şimdi de bana çok yakın bir isim olarak, sizin dertlerinizi, sorunlarınızı en iyi şekilde dinleyerek mücadele edecek, hakkınızı arayacak bir insan. Gönlü de o kadar zengindir ki reklamını bile başkaları yapar, kendisi yapmaz. Ben artık istiyorum ki, madem Bodrum’un birinci geçim kaynağı turizm, artık turizmden de hep beraber faydalanalım. Özellikle bugün Konacık’ın Pedasa’sı, iyi tanıtım yapılamadığı için gerekli turist desteğini alamıyor. Bunda suçlu aramıyoruz. Belki Bodrum Belediye Başkanı olarak ben de suçluyum. Şimdi onu yeniden merak ettirerek, etrafını güzelleştirerek, tarihi ve kültürel özelliklerini yeniden ortaya çıkararak hem Bodrum turizmine, hem de ülke turizmine kazandırmamız gerek. Amacımız, buraya da turizm sayesinde ekonomik canlılık kazandırmak.” diye konuştu.
Mehmet Kocadon, Konacık’tan “En Büyük Başkan, Bizim Başkan!” sloganları ile ayrıldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Gokhan dedi ki:

    Ben Konacık da büyüdüm benim çocukluğum da yol bile yoktu çamurda oynardık. Şimdi ki hali ise Bodrum merkezden kat kat daha iyi. Peki başkan bey siz ne yaptınız bodruma neden hiç ortada bir şey yok ? Aslında boş vaatler yerine inşaata dayalı belediyecilik en iyisi…