Bodrum Gündem

Gücümü ve Heyecanımı Halkımdan Alıyorum

02.03.2014
0
A+
A-

Yalıkavak Atatürk Meydanı’nda Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçimler için hazırlanan Yalıkavak Merkez Seçim Bürosu’nun açılışı yapıldı. Açılışa Geçmiş dönem CHP Muğla milletvekilleri, CHP Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Osman Gürün ve CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte yaklaşık 1500 kişi katıldı.

Bodrum Gündem/1 Mart 2014

2014 yerel seçimleri süresince hizmet verecek olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yalıkavak Merkez Seçim Bürosu’nun açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 1500 vatandaş, yalikavak (6)ellerinde Türk bayrakları ve üzerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı olan bayraklarla açılışa katıldı. Seçim bürosuna gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Bazı vatandaşlar Mehmet Kocadon’un elini sıkıp sarılarak bazıları ise hatıra fotoğrafları çektirerek sevgilerini gösterdiler.

Açılışa Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, CHP Geçmiş Dönem Milletvekilleri Fevzi Topuz, Ali Arslan, Fahrettin Üstün, CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Kadın ve Gençlik Kolları ve partililer katıldı. Açılışa katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir ve Tolga Çandar ise mazeret bildirerek gönderdiği telgrafla hayırlı olsun dileklerini ve selamlarını ilettiler.

order Albendazole online yalikavak (29)Mustafa Saruhan: “Hizmet Etme Heyecanı ve Ateşi İle Tututşuyorum.”

Açılışta ilk olarak konuşmasını yapan Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, “Yalıkavak halkının destekleriyle belediye başkanı seçildiğimde ve şuan da dahil olmak üzere aynı şekilde hem Yalıkavak’a, hem Bodrum’a, hem Muğla’ya ve ülkeme hizmet etme heyecanı ve ateşiyle tutuşuyorum. Bu ateş, bu heyecan tamamen sizlerin desteği, bizlerin yanında olmanızdan dolayı aldığımız güçten kaynaklanmaktadır.  Bunu bugün de burada gösterdiniz, sizlere teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Recai Seymen: “Birbirimize Sarılacağız”
Saruhan’dan sonra söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin bir milat olduğunu ve seçimlerin bir genel seçim provası olduğunu belirterek, “30 Mart’ta vereceğiniz her oy, genel seçimde verilecek oylar demektir. Bunun için birbirimize sarılacağız ve geçmişte CHP’ye oy vermeyen, başka partilere oy vermiş bütün arkadaşlarımızı da CHP’yi desteklemeye davet edelim” dedi.

order Asacol yalikavak (27)Mustafa Öztürk: “Muğla’da 13+1’e İmza Atmak İstiyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk de, Dapoxetine in pharmacies “Muğla’da 13+1 gibi bir başarıya imza atmak istiyoruz. Bunun olacağını da sizlerin buradaki yoğun ve coşkulu katılımınızdan görüyoruz. Herkese Yalıkavak Merkez Seçim Büromuzun açılışına katıldığınız için çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

MEHMET KOCADON: “Bu halk yanlışın yanında olmaz”
Sözü alan Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, “30 Mart’ta Türkiye’ye ışık olacağız, umut olacağız. 30 Mart’ta Bodrum’u sallayacağız.” diye başladığı konuşmasında şunları kaydetti;
“Türkiye’nin en büyük medeni kalesinin hala dimdik ayakta olduğunu, bu değerli, medeni insanların oylarıyla, Türkiye’ye bir defa daha göstereceğiz. Yalıkavak ve Turgutreis’in, belde belediyelerimizin kapanmasını istemezdik ama artık bugünlere geldik. Buradan Yalıkavak halkına söz veriyorum; şu güzel Yalıkavak Belediye Binası’nın geçici olarak sadece belediye başkanlığı kapısı kapanacak. Diğer birimler çalışmaya devam edecek. 31 Mart sabahı aynı hizmetleri almaya devam edeceksiniz. Personeli de orada olacak, halkı da orada olacak. Bu size Mehmet Kocadon sözüdür. Bu halk yanlışın yanında olmaz. Bu halk yanlışı desteklemez. Bu halk inandığı güvendiği insanın arkasında olur. Bugün burada bizlere bu güzel manzarayı yaşattığınız için hepinize teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

yalikavak (14)Osman Gürün: “Yetti Gari! Dememiz Lazım”
Başkan Kocadon’dan sonra söz alan Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün ise konuşmasında şu sözlere yer verdi;
“Biz parti olarak belde ve köylerin kapatılmaması ile ilgili gerek mecliste, gerekse hukuki olarak Anayasa Mahkemesi’nde gerekli mücadeleyi yaptık. Biz eğer iktidar olursak onları tekrar açmasını da biliriz. Bodrum’dan Muğla’ya ve bütün Türkiye’ye, büyük bir mesaj vermemiz lazım. “Yetti gari!” dememiz lazım. Bu seçimler bir siyasi Kurtuluş Savaşı ve bir meydan savaşı. Siyasi bir kurtuluş hareketinin bir parçası ve ön koşulu. Eminim ki sizler de Bodrum’da oyunuzu Mehmet Kocadon’a, Muğla’da ise Osman Gürün’e verirsiniz” dedi ve vatandaşlar Gürün’ü alkışlarla destekledi.

Konuşmaların ardından Yalıkavak Merkez Seçim Bürosu’nun açılışı, kırmızı kurdelenin kesilmesi ile birlikte sona erdi. Gürün ve Kocadon seçim bürosundan ayrılırken dakikalarca alkışlandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.