Bodrum Gündem

Solunum Cihazını Söktü Attı

04.03.2014
0
A+
A-

17 Şubat günü Denizli’de yapılan Baro toplantısından dönerken meydana gelen kaza sonucu, minibüsün altında kalarak ağır yaralanan Muğla Baro Başkanı Av.Mustafa İlker Gürkan bağlı bulunduğu solunum cihazını çıkartarak normal nefes almaya başladı.

misoprostol buy online Fatih Bozoğlu/Denizli-3 Mart 2014

Geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanan ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde 17 Şubat’tan bu güne yoğun bakımda tedavisi devam eden Muğla Baro Başkanı Av.Mustafa İlker Gürkan’a Mustafa_Ilker_Gurkan_bodrumgundemziyaretçi akını devam ediyor. Ankara Baro Başkanı Metin Feyzioğlu, İstanbul Baro Başkanı Doç.Ümit Kocasakal gibi bir çok meslektaşı yanında 68 kuşağından mücadele arkadaşları Gürkan’ı hastanede yalnız bırakmıyorlar. Ağır yaralı olması nedeni ile yoğun bakımda tedavisi süren Gürkan ziyaretçilere gösterilmezken ziyaretçileri eşi Dr.Bedriye Gürkan, kızı Toprak Gürkan ve oğlu Av.Ali Can Gürkan kabul ediyor. Bodrum CHP İlçe Başkanı ve Yalıkavak Belediye Başkanı hastaneye gelerek ailesini ziyaret ettiler ve Gürkan’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldılar. Mustafa İlker Gürkan’ın durumunun iyi olduğunu ve aldıkları iyi haberler ile doğum gününde yeniden doğduğunu ifade eden eşi Dr.Bedriye Gürkan “Bu gün onun doğum günü ve yeniden doğdu. Doğum gününde böyle güzel bir haber aldık. Dostlarımıza, arkadaşlarımıza bütün sevenlerimize, arayanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok büyük destek verdiler. Hepsini kucaklıyorum.” dedi.

İYİ HABERLER MORALLERİ YÜKSELTTİ…

Muğla Baro Başkanı Av.Mustafa İlker Gürkan’ın hayat arkadaşı eşi Dr.Bedriye Gürkan sağlık durumu ile ilgili şu bilgileri verdi; buy Lithium online “15 gün önce Denizli’de yapılan Baro Toplantısı dönüşü meydana gelen kazada 4-5 takla atıyorlar. Mustafa camdan fırlıyor ve minibüsün altında kalıyor. Çok önemli ve ciddi bir travma. Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan’ın basiretli müdahalesi ile Pamukkale Tıp Fakültesi hastanesine getiriliyor. Anında ve yerinde müdahaleler yapılıyor. Halen yoğun bakımda. İkinci günü ölüm riski çok yüksekti. Yelken göğüs denilen bir durum gelişti. Genel durumu kötü olmasına rağmen, ameliyata alınmak zorunda kaldı. Çok şükür cerrahların maharetli elleri ile başarılı bir ameliyat oldu. O günden bu güne kadar da solunum cihazına bağlı olarak yaşıyordu. Sonrasında çok korkulan bir durum başımıza geldi. Enfeksiyon ortaya çıktı. Bir yandan onunla, bir yandan da diğer problemler ile mücadele edildi. Bu gün iyi bir habere ulaştık. Solunum cihazından ayrıldı. İki kez ciğere brokoskopi denilen bir şeyle girildi. Orası ile ilgili tedaviye başlandı. Ateşi kısmen kontrol altına alınmış durumda. Tüpsüz kendi başına solunum yapabiliyor. Kan durumu sınır sayılabilecek yerlerde ama tekrar solunum cihazına takılmayacak gibi görünüyor. Umuyorum enfeksiyon kontrol altına alınacak, kendiliğinden soluk alabilecek. Zor bir hasta daha başka müdahaleler gerekiyor. Ama iyiye gidecek.”

GÜRKAN PARTMİZİN KÖŞE TAŞIDIR…

CHP Bodrum İlçe Başkanı CHP’nin köşe taşlarından birisi olan Mustafa İlker Gürkan’a ve ailesine geçmiş oldun dileklerinde bulunarak “Değerli bir insandır. Bir kaza geçirdi. Bu gün Yalıkavak Belediye Başkanımız ve partililerimiz ile birlikte ziyaret etmek istedik. İyi bir haber aldık. İnşallah sağlıklı bir şekilde Bodrum’a döner.” dedi.

chp mustafa ilker gürkan ziyaret (2)DESTEK ve MORAL VERMEK İÇİN GELDİK…

Belediye Başkanlığı görevi sırasında açığa alınan Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ın avukatlığını yaparak göreve dönmesinde büyük emek harcayan Mustafa İlker Gürkan ve ailesinin kendisinin hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu vurgulayarak “Biz ailesine destek olmak ve moral verebilmek için ziyarete geldik. Güzel haberler ile karşılaştık. Açıkçası geldiğimize değdi. Bu güne kadar telefon sağlık durumu ile ilgili bilgi alıyorduk. Ama bizzat gelmeyi gerekli gördük. Bu mutlu haberle karşılaşınca da sevindik. İnşallah yarın ve diğer günlerde daha iyi haberler alacağız. Kendisini bir an önce görmek istiyoruz. Onu çok özledik.” dedi.

CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ile birlikte ziyarete giden CHP geçmiş dönem ilçe başkanı Duran Öztürk, aile dostları ve yol arkadaşları Nuran Yüksel ve Murat Yüksel’de Dr.Bedriye Gürkan’a geçmiş olsun dileklerinde bulunurken Nuran Yüksel dosttan daha çok dördüncü ağabeyim diyerek duygularını şöyle açıkladı; “O direnecek ve kazanacak, yine aramıza gelecek. Bizler ile birlikte bütün çalışmalarımıza güç verecek. Kalbimiz ve dualarımız onula birlikte. Bunu da yenecek”

Kazayı duyar duymaz Denizli’ye gelen Mustafa Gürkan’ın İnşaat Mühendisi kardeşi Zafer Gürkan bu günün bir dönüm noktası olduğunu söyleyerek duygularını şöyle ifade etti; “Umudumuz çok arttı, bekliyoruz.” Purchase Retin-A without prescription dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. zafer danyal dedi ki:

    eski tüfek arkadaşım bu badireyi de atlatacaktır.