Bodrum Gündem

“Gelecek Karaova’nın!”

“Gelecek Karaova’nın!”
05.03.2014
0
A+
A-

Başkan Kocadon Mumcular ziyaretinde, “Özellikle Karaova (Mumcular) bölgemiz, Bodrum Yarımadası’nın ana damarlarından biri. Gelecek, Karaova Bölgesi’nde olacak. Çünkü Karaova, bereketli toprakların ve güzel insanların yaşadığı bir bölge…” dedi. buy plan-b


Bodrum Gündem/4 Mart 2014
order Topamax
Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Mumcular Beldesi’ne ziyarette bulundu. Yağan sağanak yağmura rağmen Atatürk Caddesi’ndeki ‘Hacı’nın Kahvesi’ni dolduran vatandaşlar, sıcak bir karşılamayla Başkan Mehmet Kocadon ve ekibini ağırladı.

kocadon mumcular (1)Ziyaretlerinde Başkan Kocadon’a, Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen’in yanı sıra CHP Geçmiş Dönem Milletvekilleri, Muğla İl Genel Meclisi Adayları, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri ve CHP’li Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Başkan Kocadon: “Karaova, Bodrum Yarımadası’nın Ana Damarlarından Biri”
Başkan Kocadon vatandaşlarla selamlaşmasının ardından köy kahvesinde yaptığı konuşmada, Mumcular’a yine bereketle geldiklerini belirterek şöyle konuştu;
“Biz inanıyoruz ki; özellikle Karaova bölgemiz, Bodrum Yarımadası’nın ana damarlarından biri. Gelecek, Karaova Bölgesi’nde olacak arkadaşlar. Çünkü Karaova, bereketli toprakların ve güzel insanların yaşadığı bir bölge, bunu asla unutmayın. Buraları o kadar güzel korudunuz ki bugün baktığımızda Bodrum’u besleyecek tarım alanlarının sadece buralarda kaldığını görüyoruz.”
kocadon mumcular (2)Gürün: “CHP iktidarında referandumla, köylerin, beldelerin tüzel kişiliği tekrar iade edilecek”
Başkan Kocadon’dan sonra mikrofonu alan Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, buy Cialis Soft online “Gerçekten bu kadar hemşerimizle beraber olunca, ayrı bir keyif alıyoruz. Çünkü buraya gelip düşüncelerimizi, görüşlerimizi paylaşıyoruz. Ne kadar fazla hemşerimizle paylaşırsak da o kadar mutlu oluyoruz. Onun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Gürün, “Köylerimiz, beldelerimize sorup sormadan fermanla kaldırıldı arkadaşlar ama Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi ilk Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında referandum yapılarak, köylerin tüzel kişiliği ve beldelerin tüzel kişiliği tekrar iade edilecek.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.