Bodrum Gündem

CHP’liler Sözverdiler

07.03.2014
0
A+
A-

Gerişaltı Köy Kahvesi’nde yapılan toplantıda, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, “Hem sosyal, hem katılımcı, kamu alanlarını kamuya kazandıracak bir belediyecilik uygulaması yapacağız.” dedi.

Bodrum Gündem/7 Mart 2014

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, Yalıkavak Beldesi Gerişaltı Mevkii’nde yer alan Yalı chp gerisalti (2)Kafeterya’da vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilginin olduğu ziyarette, kafeteryaya sığmayan vatandaşlar sohbete dışarıdan katıldı. İlçe Başkanı Recai Seymen, önümüzdeki dönemde bütün yarımadada Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel prensipleriyle bir belediyecilik anlayışı içinde olacaklarını belirterek, “Hem sosyal, hem katılımcı, kamu alanlarını kamuya kazandıracak bir belediyecilik uygulaması yapacağız.” dedi.
chp gerisalti (4) Order Clonidine Online order Paxil online Combivent without prescription “Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmasının artık zamanı gelmiştir”
Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ise “Benim burada bulunan herkese minnet duygularım sonsuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Sayenizde, otuz dört yaşında belediye başkanı seçildim. İyi günler oldu, kötü günler oldu. Hep beraber olduk. Desteklerinizi esirgemediniz. Ben o sizin sağduyulu desteklerinizi hep arkamda hissettim, yanımda hissettim. Korkmadan, yılmadan mücadeleye devam ettim.” diye konuştu. Saruhan, “Yaşadığımız sıkıntılar hepinizce malum. Bizim vatandaş olarak bir sorumluluğumuz var. Bu sıkıntılara bir “dur” demek gerekiyor. Bunların artık değişmesi, toplumun genelinin mutlaka yönetimlere katılması gerekiyor. Seçimlerde ise istediğimiz oy oranıyla, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmasının artık zamanı gelmiştir. Kendimi diğer arkadaşlarım gibi sorumlu hissettiğim için o görev, bu görev diye bakmadım. Bana verilen görevden kaçmayarak yeniden sizlerin emrindeyim. Sonuna kadar, gece gündüz sizlerle beraber çalışmaya da söz veriyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Bodrum Belediye Meclis Adayları vatandaşlara kendilerini tanıttı. Daha sonra Recai Seymen ve beraberindekiler, vatandaşların soru ve görüşlerini alarak sohbet etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.