Bodrum Gündem

İşe Göre Personel Çalıştıracağız

07.03.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun, Yalıkavak’ta hanımlarla bir araya geldi. Beldede çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Mehmet Tosun, hanımların yoğun olarak katıldığı toplantıda, “Yalıkavak Belediyesi kapanmayacak. Hatta belediyeyi biraz daha mahallelere yakınlaştırmayı düşünüyoruz.” dedi.  

Dapoxetine online Bodrum Gündem/7 Mart 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Yalıkavak Beldesi’ndeydi. Yağmura rağmen programını iptal etmeyen Başkan Mehmet tosun yalıkavak (15)Tosun, beldede okulları, esnafı ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti, hanımların yoğun olduğu toplantıya katıldı.

Plavix online Belediye İrtibat Noktaları… generic Toradol

Başkan Mehmet Tosun toplantıda, “Yalıkavak Belediyesi kapanmayacak. Çalışanlar da burada hizmete devam edecekler. Burada bir başkan yardımcımız olacak, bizler de yakinen ilgileneceğiz. Hatta belediyeyi biraz daha mahallelere yakınlaştırmayı düşünüyoruz. Böyle bir düşüncemiz var; ödeme noktaları anlamında, irtibat noktası anlamında Geriş’te, Gökçebel’de belediyenin irtibat noktaları olacak. Yani her işinizde belediye binasına gidip gelmeyeceksiniz.” dedi.

tosun yalıkavak (11)Saruhan’a Teşekkür Etti…

“Şu anda Mustafa Saruhan arkadaşımız görevini sürdürüyor, kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun.” diyen Başkan Mehmet Tosun, “Biz, bugüne kadar yapılamayanları yapacağız. Yani hiçbir tarafı sorgulamak, eleştirmek gibi bir düşüncemiz yok. Bu bir demokratik yarış, bu yarış içerisinde projelerimizle, yapacaklarımızla öne çıkıp bu işi göğüslemeye çalışıyoruz. Bodrum Yarımadası’nın ayrıca dedikoduyla kaybedecek zamanı yok arkadaşlar. Bizim bir an önce 30 Mart’ı geçip, icraata başlamamız lazım, yani sıkıntımız var. Bakın gençlerimiz işsiz, kadınlarımız yeterli hizmet alamıyor, çocuklarımızın eğitimleri ile ilgili ciddi sorunlarımız var. Sorunları biriktirerek geleceğe taşıyan değil, çözüp tarihin sayfalarında bırakan bir anlayışa sahip olmamız lazım. Bunun için uğraşıyoruz. Öbür türlü o parti, bu parti, şu şunu dedi, bu bunu dedi, efendim gereksiz söylentiler… Bunların hiçbirisine inanmayın. Ben de duyuyorum bazen, yok efendim işte mafya falan… Ben olduğum sürece mafya gelemez, ben Konacık’ı temizledim vallahi.” şeklinde konuştu.

tosun yalıkavak (4)ISO 9001 ile Yönetecek…

Belediye çalışanlarının vatandaşla ilişkileri konusunda şikâyette bulunan bir hanıma Başkan Mehmet Tosun, “Tüm personelimiz işine devam edecekler ama eğitilecekler. Bizler seçimi aldığımız anda o değişimi hissedeceksiniz. İşe göre personel çalıştıracağız. Gerekli donanımı kazandıktan sonra hizmete başlayacaklar. Biz bunu Konacık’ta böyle yaptık. Bizim ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Belgemiz var. Belediye çalışanlarımız da bizim vatandaşımız. Orada şöyle bir sıkıntı var; belediye başkanımız ve birim amirleri, bu işin eğitimini ve yönetimini doğru kurgulayamadıkları zaman, personelimizin de bakış açısı değişmeye başlıyor, bazı yanlış yaptığı şeyleri de normalmiş gibi algılıyor, sıradanlaşıyor.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.