Bodrum Gündem

Bodrum’un Hükümet Kadınları Sinemada

09.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi KADEM, ÇYDD ve Bodrum Kent Konseyi’nin Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bodrum Köylerindeki kadınları sinemaya davet ettikleri projelerine destek olan Başkan Mehmet Kocadon, kadınları sinemada ziyaret ederek, “Çok değer verdiğim bu programın sizler tarafından ilgiyle karşılanması beni çok mutlu etti.” dedi.

Bodrum Gündem/7 Mart 2014

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri çerçevesinde buy Nexium Bodrum Disulfiram online  Belediyesi Kadın Danışma ve köylü kadınlar sinemada (66)Eğitim Merkezi (KADEM), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Bodrum Kent Konseyi’nin projesi kapsamında, Bodrum Köylerinden sinemaya davet edilen kadınları, salonda ziyaret etti. Bodrum Cinemarine Sinemaları’nda, başrollerini Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat’ın paylaştığı “Hükümet Kadın 2” filmini izlemeye gelen kadınlar, Başkan Mehmet Kocadon’u alkışlarla karşıladı.

buy Viagra Gold online Artık Ayda Bir, Köylerde Yaşayan Emekçi Kadınlarımızı Sinemaya Davet Edeceğiz”
Başkan Mehmet Kocadon, üç kurum tarafından ortaklaşa yürütülen projenin çok anlamlı olduğunu ve bu projeye gösterilen ilginin, köylü kadınlar sinemada (68)projenin doğruluğunu ve gücünü gösterdiğini belirterek şunları söyledi:  “Bu sosyal faaliyet, KADEM, ÇYDD ve Bodrum Kent Konseyimizin bir projesi. Bu projeye ben de destek veriyorum. Çünkü siz kadınlarımız olmasaydınız, bizler de olamazdık, dünyaya gelmezdik ya da belediye başkanı olmazdık. Onun için bu proje çok değerli. Hem köylerimizde yaşayan ve sinemaya gidemeyen kadınlarımız için güzel bir proje oldu, hem de bu sayede Bodrum’u da gezip görmüş oldular. Bizleri kırmayıp buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum ama bir teşekkür de bu güzel programı yapıp uygulayan arkadaşlara ediyorum. Bu sinema etkinliği sizler tarafından bu derece mutlulukla karşılandığına göre, bu etkinliği sürekli hale getirmek doğru olacak demektir. O zaman bundan sonra ayda bir kere köylerde yaşayan emekçi kadınlarımızı sinemaya davet edeceğiz, sizleri işlerinizi, üretimlerinizi engellemeden sinema salonlarımızda misafir edeceğiz. Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

Kadınlar, film boyunca bol bol kahkahalı ve keyifli dakikalar geçirdiler. Toplam iki salonu dolduran kadınlar, sinema çıkışında filmi çok beğendiklerini söylediler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.