Bodrum Gündem

Bodrum Kaymakamlık Kupası Voleybol Şampiyonası Başladı

10.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol Şampiyonası Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonunda gerçekleştirilen törenle başladı. Kurumlar arasında düzenlenen turnuvada 24 takım mücadele edecek.

Professional Viagra without prescription Bodrum Gündem/9 Mart 2014

Kaymakamlık Kupası Voleybol Şampiyonası Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonunda yapılan törenle başladı. Törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Kaymakamlık Kupası Voleybol Şampiyonası Başladı (5)Albay Ahmet Şevki Ulugün, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Serkan Engin, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan açılış töreninde yaptığı konuşmada; Order No Rx “İlkini geçen yıl yaptığımız voleybol turnuvamızın bu sene ikincisini gerçekleştiriyoruz. Futbol turnuvamızdan sonra voleybol turnuvamızı da gerçekleştiriyoruz. Turnuvaya 24 takımımız katılacak. Turnuvamız mart ayının sonuna kadar sürecek gelecek ay da basketbol turnuvamızı başlatmayı planlıyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve kurumlarımıza başarılar diliyorum. Turnuvamızın hayırlı olmasını diliyorum” Antibiotics dedi.

Tören sonrasında Bodrum Belediyesi ile Bodrum Müftülük Takımları turnuvanın ilk maçında karşı karşıya geldiler. Mücadeleyi Bodrum Belediyesi 2 – 0 kazandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.