Bodrum Gündem

STS Bodrum Karadeniz’e Yelken Açıyor

13.03.2014
0
A+
A-

STS Bodrum Yelkenli Okul Gemisi Karadeniz Görkemli Gemiler Yarışı’nda Türkiye’yi temsil edecek. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, gerekli protokolü imzalayarak yarış hazırlıklarını başlattı.

purchase Fluoxetine buy Mesalamine online Bodrum Gündem/11 Mart 2014 

Karadeniz Görkemli Gemiler Yarışı’na katılacak olan STS Bodrum Yelkenli Okul Gemisi için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Yelkenli Gemide Eğitim Derneği (YEGED) STS Okul Gemisiyetkilisi Yusuf Mardin arasında protokol imzalandı. Mayıs ayında gerçekleşecek ve Karadeniz’in baştanbaşa geçileceği organizasyon için Okul Gemisi, 15 Mart’ta Bodrum’dan ayrılacak. Yarış için hazırlıkların tamamlanmasının ardından 30 Nisan’da Varna’da olması planlanan STS Bodrum Yelkenli Okul Gemisi organizasyona buradan katılacak. Bulgaristan’ın Varna Limanı’ndan başlayacak olan yarış, Rusya Novorossiysk, Rusya Sochi limanlarına ulaşıldıktan sonra Romanya Köstence’de sona erecek. Rota toplam 27 günde geçilecek. Yarışlara, STS Bodrum Yelkenli Okul Gemisini temsilen 20 üniversite öğrencisi katılarak mücadele verecek. Yarışlarda STS Yelkenli Okul Gemisi Mimarı Yücel Köyağası da yer alarak yarış heyecanına ortak olacak.
cheap Valtrex Gençlerimize Katkı Sağlıyor…
STS Bodrum Yelkenli Okul Gemisi, YEGED öncülüğünde 2013 yılında katıldığı Mediteranean Tall Ships Regatta da Barcelona – Toulon etabında 5., Toulon – Laspezia etabında 1. olmuştu.

STS Bodrum’un uluslararası organizasyonlarda Bodrum’un bayrağını başarı ile dalgalandırdığını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Okul gemimiz hem gençlerimizin eğitimine katkı sağlıyor hem de böyle organizasyonlarla Bodrum’u ve ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Bu organizasyonlar, Bodrum’un turizmi için en önemli değerlerden olan deniz turizmimizin tanıtılması açısından da önem taşıyor.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.